![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
..
Yaklaşık 2 hafta önce gelen euphorbia milii çeliklerim çiçeklerini açtı.. 60 - Euphorbia milii ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Ah bir de beyazını bulabilsem şimdi her yerde onu arıyorum.Hafta sonu memlektime gittiğim de anneannemi ziyarete gittim.O sakakta iki evde gördüm, çelik istemek için kapılarını çaldım ama açan olmadı malesef.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Devam..
61- Yılbaşı Çiçeklerim (farklı bir tür de olabilir emin değilim.Tam olarak doğrusunu sayın Skaraca söyleyebilir) Pembe -- ![]() Beyaz -- ![]() ![]() Kırmızı -- ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada yılbaşıların beyazını da görmedim sanma. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
..
62- İsmini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. ![]() ![]() 63- Bunun da ismini bilmiyorum ve tam fotoğrafını çekmeden önce aşağıda fotoğrafını koyduğum kuşlarımdan sarı olan (İsmi Bihter) kaktüse çarptı ve durduğu yerden yere düşünce çiçeği biraz zarar gördü.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Önümüzdeki hafta değil bir sonraki hafta bir kez daha gidicem Bursa'ya.O zaman gerekirse kapısında nöbet tutucam yine de alıcam o çiçekten.Fazla alırsam hemen size de gönderirim Asuman Hanımcım ama fazla vermezse benimkini büyütüp hemen size de göndericem.Aslında iki komşusun da gördüm ama diğeriyle çok samimi değilim.Olmadı diğer komşudan da isterim artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Nedense bilmiyorum Bursa da her evde görüyorum neredeyse yerel bir çiçek gibi olmuş ama herkez de kırmızı çiçeklisi var beyazını ilk defa görmüştüm bende ya da dikkat etmemişim ama kesin alırım merak etmeyin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Bana da öyle geliyor Vildan Abla ama belki daha güzel görünür diye birlikte ekmiştim.Çiçekleri geçtikten sonra üçünü de büyük bir saksıya toplayabilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah paskalya yılbaşılar muhteşem çiçeklenmişler.Beyaz ve diğer ikisiyle çok güzel bir saksı oluşur.Beyaz ortalarında kalınca bir taraf pembe-beyaz,diğer taraf ta kırmızı-beyaz muhteşem bir görüntü.Hepsi herdaim çiçekli kalsınlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Oki_1655 hepsi birbirinden güzel yılbaşılar çok güzel görünüyor. Ben de dün bir dükkanda gördüğüm upuzun kırmızı çiçekli milli den bir dal aldım İnşallah tutar diğer renklerden buralarda hiç görmedim bakalım nerde karşıma çıkacaklar. Benim kaktüslerin hiç birinde çiçek yok bakalım açacaklarmı bu sene ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Fatih inşallah bakalım yeni saksılarında da böyle açıcaklar mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O kadar kaktüsten 2 tanesi çiçekli 2-3 tanesinde de tomurcuk var diğerleri şimdilik sessizce bekliyor. milii ler bende de yoktu 3-4 hafta oluyor geleli.Sanırım dedikleri gibi gerçekten çok çabuk tutuyor.Eğer diğer renklerden fazla bulursam sizde listedesiniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Liste kalabalıklaşıyor.. 1- Asuman Hanım 2- Sevim Hocam 3- Günebakan 4- Muhtemelen Zühre Hanım da ister.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Kaybettik
|
![]() ![]() ![]() Bu arada sakın paylaşım ortamı yaratmayın sevdiğim bir şey olunca kuralları unutabiliyorum sevgili Nevsune'den iki uyarı aldım zaten üçüncüyü almayayım. Biz paylaşım yapmıyoruz değil mi Oki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Yok yok ne paylaşımı olur mu hiç öyle şey gördüklerimi söyledim ben sadece.O listede euphorbia milii sevenler listesi zaten.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim Oki_1655 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Sevgili Oktay,1. mesajdan başlayarak yazılanların hepsini inceledim. Tüm fotoğraflar harika bir koleksiyona sahip olmaya başladığını gösteriyor.Kaktüslerin sana hissettikleriyle birlikte hayatından kesitleride paylaştığın için teşekkürler... Gözlerim sana gönderilebilecek bitki aramaya başladı...Tebrik ediyorum . Umarım bol yeşil ve bol çiçekle döner bu sevgin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Eğer elime geçerde kalırsa mutlaka getiririm abi.Sizi haziran-temmuz arası ziyaret etmeyi düşünüyordum.Getirmeye çalışıcam.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Aman aman Hatice hanım uyarıyı alıcam ben en sonunda. Siz de kendinizi milii sevenler listesine eklediniz değil mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Sayfalarınızı zevkle takip ediyorum Sayın Oki. Gitgide zenginleşiyorsunuz. Milii'lerinizi de çok sağlıklı ve güzel bulduğumu söylemeliyim. Ama yazılanları okudukça, elinizde tek dal kalacak gibi hissettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
echeveria, kaktüs, sempervivum, sukulent |
|
|