![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da, bu hafta çiçeklerini açan Mammillaria spinosissima "rubrispina" ve çiçek açmadan önceki tomurcuklu hali. ![]() ![]() Anavatanı Meksika. Bu geniş bölgede, bulunduğu yerin toprak ve iklimine göre farklılıklar gösteriyor. Kızıl dikenlerinden dolayı "Kırmızı Kafalı İrlandalı" olarak da isimlendiriliyor. Bulunduğu bölgeye bağlı türlerinde bu kızıl dikenler, pas renginden kirli sarıya kadar değişebiliyor. Dikenlerinin olması gereken sertliğe ve rengine kavuşması için, yakıcı olmamak kaydıyla sürekli güneş istiyor. Yazın normal olarak sulanabiliyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın PlentyPlant, üç saati aşkın süredir sayfanızdaydım. Tıkandım şu an inanın, kifayetsiz kalacağını düşünmekteyim, kuracağım cümlelerin. Nasıl güzel, nasıl iştah kabartıcı ve özendirici bir sayfadır burası böyle, kaktüs- sukulent cenneti mevcutmuş ta haberim yokmuş.. ![]() Özendim, imrendim, bir sayfa dolusu notlar kopyaladım, helal ediniz hakkınızı. Üç beş kaktüsüm vardı adını bilmeden yetiştirdiğim, etiketleri olacak sayenizde.. ![]() Kutluyorum sizi sayın PlentPlant, http://www.agaclar.net/forum/attachm...40-balkon1.jpg şu sayfayı görünce davetsiz misafiriniz olmak geçti içimden, keyifle çıkarmanızı diliyorum bu güzelliklerin tadını. Sağlıcakla kalınız.. ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim Sayın Sudenur. Bazı üyelerin koleksiyonları ve sayfaları yanında benimkinin lafı mı olur? Yine de güzel sözleriniz için teşekkür ederim. İstediğiniz herşeyi de dilediğiniz gibi kopyalayabilir, sormadan kullanabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
|
|