![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)) Gerçekleşirse, yukarıda alıntıladığım cümlelerinizi not alıyorum. Görmeden de olsa, tohumdan yetiştirmek belki daha keyifli olabilir, ne dersiniz? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Halen bir miktar kaktüsü tohumdan yetiştiriyorum. "Tohumdan Kaktüs Üretimi" başlığında fotoğraflarını görebilirsiniz. Tabi lithops tohumu bulunabilirse yetiştirmek isterim. Eğer temin edebilirseniz dağıtım yaptığınız taktirde beni ilk sıraya yazabilirsiniz. İlginize teşekkürler. Düzenleyen k_donmez : 28-03-2010 saat 12:23 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
Haftasonu ben de balkon temizliği yaptım. Ne çok gereksiz şey birikmiş yine de istediğim gibi düzenleyemedim uğraştıracak beni. Balkonu kapatacağız bu da yer kaybına neden olacak itirazımı iletince eşim raf yaptırmayı teklif etti . Memnuniyetle kabul ettim tabi. Hem saksı sayısını azaltacağım hem de çok çeşitli ve farklı bakımlar isteyen çok çeşit bulundurmayacağım artık Kaktüs ve sukulentlerime söz yok tabi![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
ama kaktüs ve succulent derseniz ben sıraya girerim hemen tamam dediğiniz an tohum ücretini yollarım![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Ben de yollarım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2010
|
Sn.Plentyplant, Uzun bir süredir kaktüs cennetinize uğramamıştım. Bugün ilk sayfadan itibaren ikinci kez gezdim. Gerçekten hepsi muhteşemler...Size, daha bol çeşit, daha çok çiçek, daha geniş balkon diliyorum. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlginize ve balkon başta olmak üzere, tüm dileklerinize bütün kalbimle teşekkür ederim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|