![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mart ayında İstanbul'da bir organizasyonumuz var. Onun çalışmaları da işlere eklenince, e-postalarımı bile kontrol edemez hale geldim. Mart ayındaki bir haftalık dönem hariç, aksatmamaya gayret edeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
Hepsi ne kadar güzel ve sağlıklı, emeklerinize sağlık Benim kocaman kaktüsüm ölüyor siyah siyah lekeler çıkmaya başladı. Geçen yaz sevgili berdurayın gönderdiği sukulentlerim de yapraklarını döktü nedense kel kel kaldılar. Sevgili barçmanın "bende yok" dediği o kötü kokulu sukulent te sarardı ölecek galiba. Ona karşı da mahcup oldum gönderecektim .Ne oldu bilmiyorumUzun toprak saksılarda aloe cinsi kaktüsüm ve sukulent vardı onlara bir şey olmadı yavru vermeye devam ediyorlar galiba teselli haberi denilen bu olsa gerek ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten çok üzüldüm. Ama hep söylüyorum, "kayıplar telafi edilebilir." ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaparosunu alıp üstüne yatan ustadan tekerli raflarım gelinceye kadar, bazı kaktüs ve bitkiler kışı güneydoğuya bakan bu raflarda geçirdiler. Tablalar gelince, bu ahşap raf, büyük balkonun köşesine geçecek ve büyük aloe de en tepesinde yerini alacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
İlginize çok teşekkür ederim Sayın Donmez. Lithopslar benim için de daha yeni sayılabilecek bir merak. Araştırdıkça gördüklerime, öğrendiklerime inanamıyorum. Güzel uğraşınızda kolaylıklar dilerim. |
|
|
|
![]() |
|
|