![]() |
|
![]() |
#1201 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sarıefe açıkçası yedeklemek için birkaç kez denedim ama tutturamadım. Bazısı canlanır gibi oldu, yaşamadı. Şu anda da iki minik dal sanki tutacak ama çok ümitli değilim. Bir arkadaşımıza yollamıştım, hiç haber çıkmadığına göre o da yetiştiremedi mi bilmiyorum. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sakdağ internette dallar boyu çiçek açtığını gördüm. Benimki uçlarda açıyor. Ama bu ilk yıl, inşallah seneye daha güçlü açar. 4lü grup sizin için...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ayy çok güzel görünüyor Vildan hanım'cığım bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel çiçek açmış çovalır inşallah çelikleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Ağaç Dostu
|
işte tuttuğunu düşündüğüm iki dal, birlikte ektiğim diğerleri tuttmadı, kurudu..(aynı saksıda görüldüğü gibi. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Ağaç Dostu
|
1117 nolu mesajdaki saksısından taşan yunnanensis'i bu haliyle sulayamayacağım için hemen saksısını değiştirmiştim. O anda da iki yavruyu yedeklemek için ektim. İki ay oldu, sanırım onlar da tuttu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün güneş kapalı balkonu bir ısıttı ki. Dayanamadım, zamanlı zamansız demeden Bauhause'dan aldığım kaktüs toprağını biraz bahçe toprağı ile karıp minik saksılardaki kaktüsleri düzenledim. Nasıl olsa kolay büyümüyorlar, bu saksılar uzun süre yeter onlara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Ağaç Dostu
|
Üçüncü saksıda önde duran dilimli yapraklı sukulent, benim bahcede sarı acandan sanırım. Eğer o ise, hemen oradan cıkartmanı tavsiye ederim, baharda saksıyı göremezsin. Çok hızlı büyüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Yeni Üye
|
merhabalar, Rhipsalis horrida yi anlasilan dogru ellere emanet etmisim ![]() Datcadan selamlar sizlere ![]() tuhaf türkceyi bagislayin klavye almaca ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba MadYasemin, ya da pek çok çiçeğime sahip olmamı sağlayan, hep bahsettiğim Datça'dan Derya Hanım. Sizden aldığım tüm çiçeklerim gayet iyi durumda. Siz nasılsınız? Seranızda işler yolunda mı ? Kısmetse Mart ayında bir Datça kaçamağı yapacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Vildan Hanım, bu gece sizin sayfanızın ancak yarısını inceleyebildim. Kıskanmamak elde değil. Sedum Palmeri var bende ve annemde. Çekmeköy' de 3. katta açıkta pencere önünde kar yediği halde gayet güzel yetişiyor ve kışın uzun süre sarı çiçeklerini üzerinde barındırıyor. Küçükçekmece' nin iklimi belki biraz değişik olabilir ama yaklaşık aynıdır. Paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız bir çok evde balkonlarda dışarıda görüyorum. Ben biraz da çiçeksiz aylarda, gözümün önünde olsun diye mutfak balkonuna aldım. Dibinden birçok yavru verdi, güzel gelişiyor. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|