![]() |
|
![]() |
#1116 |
Ağaç Dostu
|
Adını sedum olarak aradım bulamadım. Nasıl neresinden sulanır bilemedim. Bilen var mı? (Varmış, sevgili Zenfree, teşekkürler) Sinocrassula yunnanensis Düzenleyen Vildan Sönmez : 23-11-2011 saat 00:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekçilerin eski bolluğu olmasa da bir şeyler var yinede. Senin sukulentleri gördükçe de biz Ereğli yolları diyoruz, ne olacak hallerimiz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yeni sukulentlerin çok güzelmiş Vildan hanım'cığım güle güle büyüt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben İst. ve Ank dan almak zorunda kalıyorum hep. Sen şanslısın, yer mi değiştirsek acaba ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir tane daha varsa bana ayırtın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Ağaç Dostu
|
Aşağıda Sayın PlantyPlant'ın bitkisi. Çiçekli hali de var. Çok çok güzel. http://www.agaclar.net/forum/634753-post301.htm http://www.agaclar.net/forum/711080-post525.htm Bulabilirsem memnuniyetle Sevgili Cemo. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle sevgili zenfree harikasın, teşekkürler. Çiçekleri de muhteşemmiş.. 3 ya da 4 tane daha vardı, hatta satıcı bilmem yanlış bilmem doğru Ediz Hun getirtiyor bunları dedi. Çiçekçilerin Mısırçarşısı'na bitişik sırası değil de, kafelere bakan tarafındaki bir dükkandan aldım. Veee zenfree, Cemo gülmeyin, eve gelince ilk işim göbeğine saplanmış neredeyse kalem kalınlığındaki tabelayı çıkarmak oldu, bir kenara koydum, yazılar firma etiketidir diye de bakmadım, oradan çürümesinden korkuyorum. Buyrun fotoğrafı... (Ankstel arkadaşımız daha sonra yakın tanıdığı Ediz Bey'in bu işin ticareti ile hiç bir ilgisi olmadığını açıkladı.) Düzenleyen Vildan Sönmez : 29-11-2011 saat 00:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Alıntı:
Kaktüslerinde dernek toplantısında değerini bilecek dernek üyelerine hediye eder ancak Oradaki esnaf çok ayıp ediyor bu şekilde satış yapmakla firma ismi biliyormusunuz acaba Bilgilendirme amacı ile yazdım Aldıklarınız çok güzel güle güle büyütün |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ankstel, Ediz Hun'un sanatçı kimliği yanında, sahip olduğu diğer değerleri de biliyorum. Sanırım satıcı O'nun adını kaktüssever olarak duymuş, referans gibi kullanıyor. Firma ismi bilmiyorum, küçük bir dükkandı. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Ağaç Dostu
|
Yunnanensis'inizi şimdi gördüm Sayın Vildan Sönmez. Çok sağlıklı görünüyor. Sulama konusu sizin de söylediğiniz gibi sıkıntı yaratabilir. Çünkü, sık yaprakları nedeniyle arada kalan su, özellikle yazın sorun olacaktır. Tabii, unlu bit de. Sulama için 50 cc'lik enjektör kullanmanızı öneririm. Böylece sulama miktarını da kontrol altında tutabilirsiniz. Sağlıkla büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkisi bahçede dikili olduğundan mı acaba çok hızlı gelişti. Sarmaşık gibi uzadı. Sabah 10 dan gün batımına kadar, güneş alan yerde duruyor. Her filiz metrelerce uzuyor, uzayan daldan yeni filizler veriyor. Şimdi dal uçları sarı çiçeklerle bezeli. Bu kadar hızlı büyüyen sedum görmedim ben. Daha büyük saksıya alsan mı acaba diyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Ağaç Dostu
|
Bu bahara saksı değiştirmek şart oldu Sevgili Cemo. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |