![]() |
|
![]() |
#994 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Diğer ikisi harika. Pembe renk çok çok özelmiş. Bayıldım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten çok güzel bir pembe, ama tomurcuk büyüklüğüne göre çiçrği umduğumdan küçük oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Ağaç Dostu
|
Fatih'cim vallahi de beklerim, hele o 2. tomurcuk büyüsünde bak. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Ağaç Dostu
|
Birde kokusunu yazmayı unutmuşum.Geçen yıl benim güzel açtığında çok güzel etkileyici bir kokusu vardı.Annem kokusunu mum çiçeğinin kokusuna benzetti ama ben mum çiçeği koklamadığım için yorum yapmamıştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Ağaç Dostu
|
Vallahi de açtı. Akşamüzeri açılmamıştı. Ne olur ne olmaz bir bakayım diye yukarı çıktım ki ilk dört tanesi açmış, bir o kadar daha geriden geliyor. Yasemine benzer bir kokusu var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Ağaç Dostu
|
Bak ya ben 2 gecedir sabahlıyorum açar maçar sabah kalkarım bişey göremem diye. Kime niyet kime kısmet. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Ağaç Dostu
|
Ah onlar var ya onlara borçluyuz bu heyecanı. Bir gün, birkaç gün görmek için bile beklemeye değer. Bir kaç tomurcuğum daha var açacak, yıllık izine gitmek gelmiyor içimden... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok güzel şölen olmuş.İyi seyirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Vildan hanım,çiçekler muhteşem,emeklerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım ellerinize sağlık, rengarenk çiçekler ve güzel,sağlıklı bitkilerinizle içim açıldı. Dün İstanbul'un güzel havasını, sıcağı bırakıp Almanya'ya döndük. Soğuk ve kapalı havada açmak için güneşi arayan bitkilerimin tomurcuklara bakıp bakıp durdum. Nerede güneş sabah kaloriferi yaktık desem inanır mısınız ![]() Bu nedenle sizin başlığınız bana bugün ilaç gibi geldi. Hem hasret giderdim İstanbulla hem de güzel çiçeklerinizi izledim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Ağaç Dostu
|
Echidnopsis cereiformis brunnea Bir süredir foruma ekleme yapamasam da fırsat buldukçe fotoğraf çektim. Bazılarını paylaşalım. Forumdan değerli bir arkadaşımızın gönderdiği minik çeliği kaybettikten sonra Bauhausa'dan aldığım küçük boy kaktüsüm tomurcuk yaptı ve arka arkaya çiçekler açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Ağaç Dostu
|
Bendeki eski yaşlı sempervivum daha hiç açmadan kahverengiye dönüp çürümeler başlayınca sağlam kalanları yeniden ektim. Bu arada bir serada tomurcuklu görüp dayanamayıp aldığım echeveria çok güzel çiçekler açtı. Düzenleyen Vildan Sönmez : 15-07-2011 saat 15:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım çıldırmış bunlar bu kadar çiçek açılırmı ne ayıp kaktüsleri açan var açamayan var dimi ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|