![]() |
|
![]() |
#871 |
Ağaç Dostu
|
Sayın plantyplant, Ahtapot kaktüsüm, adeta bebekliğini bildiğim için çok değerli. Aldığımda henüz göbeği belli blirsizdi. Çiçek açarsa seviniriz hep beraber, yok açmazsa kurtuldu ya der gelecek yılı bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Ağaç Dostu
|
Sağolasın Zenfree, çiçeği açarsa da kesinleştirmiş olacağız, sayende. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Ağaç Dostu
|
Öyle görünüyor Sayın skaraca kendini kurtardı ya bu bile yeterli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
|
Vidan Hanım bence iyiye gidiyor. Ahşap rengin üzerinde yeşil renk görünüyor yanılmıyorsam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım siteye bir süredir giremedim, bu akşam bir girdim ki başlığınıza takılıp kaldım. Sukulent şöleni gibi peşpeşe sağlıklı bitkilerinizin fotoğrafları. Yeni bitkileriniz de eminim diğerleri gibi çok güzel gelişip çiçeklenecek. Ahtapotun artık çiçeğini göreceğiz siz endişe etmeyin. Bu kadar istek üzerine açmazsa ayıp eder ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Merhaba Vildan Hanım, 854 no'lu mesajınızdaki bitkinin Bergeranthus olduğunu düşünüyorum, muhtemelen Bergeranthus vespertinus. 881 no'lu mesajınızdaki ikinci bitki ise bir Echidnopsis olmakla birlikte Echidnopsis cereiformis olması yüksek olasılık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili vildan hanım ellerine saglık baştan sona gezdim çok güzeller ahtapot harika görünüyor maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, gözünüz aydın. Sabreden derviş muradına ermiş derler, ya da benim gibi eremeden, .... Atlas ve amaryllislerden ve hoyalardan bu yıl da çiçek göremiyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Ağaç Dostu
|
Tamam işte arkadaşım, sabredince oluyor, geçen yıl bu zamanlar çiçekli olanlarda bu yıl tık yok, ben de onları bekliyorum.. Erememek yok.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah tomurcuklar ne kadar büyük. Henüz açmadı mı? Güneş yok ki açamıyorlar değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Ağaç Dostu
|
Sarıefe'nin Mammillaria longimamma'sına benziyor. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=227 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mrmusti'nin Mammillaria sphaerica'sına da benziyor. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=885 (Aynı başlıkta 2.sayfada da fotografı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Ağaç Dostu
|
Benzerlikleri var. Sphaericanın diken sayısı daha fazla, daha sık ve birbirlerine daha yakın. Bu longimamma.. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|