![]() |
|
![]() |
#842 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar 7 toplantısından, Selen mi yoksa zenfree mi kurasız paylaşımda getirmiş bilmiyorum çünkü o kadar zengindi ki, ben o masaya sebil masası diyorum. Kısmetimde bu güzel çıktı. (haworthia viscosa İki taneydi, diğerini de Zenfree almış, Ferda hanım'a teşekkürler) Düzenleyen Vildan Sönmez : 10-04-2011 saat 01:01 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
|
Sadece beğenimi yazdığım halde Sevgili Güler Hanım,forumda dediği gibi bana de atlas çeliği getirmiş. Bilmiyorum o gün kaç kişi sevindi. Toplantıda öğrendiğim gibi çelikleri bölerek ektim. İnşallah tomurcukları dökülmez açtıklarını da görürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfaya bakmıyayım delirmiyeyim diyorum ama, tutamıyorum kendimi. ![]() En cokta, dökülen yaprakların süprizlerine bayılıyorum. Bıcır bıcırlar, şeker gibi. Ahtapot, palmiyeye dönüşmüş sanki süper. Güle güle büyüsün herbiri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
|
Sabır ve inatla nelerin olduğu apaçık meydanda. Birazda sevgi katıldımı olmaz olmaz diye birşey yoktur. Ahtapot bu yıl açar mı? Neden olmasın? Sevenlerini çiçeksiz bırakabileceklerini sanmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ahtapot bu yıl çok çiçeklenecek bence. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çok güzel görünüyor. Alt kısım muhteşem . Bir koalağı andırıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Ağaç Dostu
|
Senecio gregori Mart ortasında Datça'dan getirdiğim senecio dalı. Neredeyse bir ay oldu. Ancak toplantıda atlas çeliğini bölüp ekmek gerektiğini öğrenince tek parça ektiğim için endişelenmiştim, ama tutmuş gibi görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe TUBIFLORA 2007 ya da daha önce Mehtap Hanımdan aldığım kalanşo resmen değişim geçirdi en tepe noktasından sonra kıvrılarak iki dal verdi. İnce dallarının uç kısmı yapraklı.Annem gördükçe bunu kır tazele diyor ama ben dokunmamakta kararlıyım. Bu görünüm onun evrimini gösteriyor. Sadece havalar ısınınca saksısını büyütmek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Ağaç Dostu
|
Mustafa Bey Çarşamba günü Bauhause'lara yeni kaktüsler gelecek dedi ya Çarşamba, Perşembe gidemedim, kurtlandım ayıptır söylemesi. Cuma iş çıkışı koşa koşa gittim. İsimlerini yazan olursa sevinirim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yeni bitkileriniz çok güzeller. Güle güle büyütün. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=32041 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zenfree bir kaç yıl sonra da onlar eskiler arasına girecekler. Ben de tomurcuklu görünce almadan duramıyorum. Demek ki çiçek açmayı seviyor ben de de açar diyorum, Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|