![]() |
|
![]() |
#421 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Devamını görmeden yazmışım açmış hali müthiş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Muhteşemmm. Kocaman dikenlerin arasından nazlı nazlı çıkıp açılıveriyorlarya bayılıyorum valla. Gerçi benim hiç açan kaktüsüm olmadı şimdi birtane aşılı kaktüsüm var ilk defa açacak ve ben ölüyorum meraktan. Cuma günü yolculuk yapacak inşallah tomurcukları dökülmez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ah ah.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
|
Sayın AizoaceaeFAN, Saksı o kadar küçük geliyor ki, saksı çeperi sıkıştırmış, üç yumru yapışık kardeşler gibi kaynaşmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güngör, geldi sonunda. Fotoğraflardan daha güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Ağaç Dostu
|
Ayşe Hanım, sabırla beklemek lazımmış, bu yıl anladım. Sizinki de çiçekleriyle sevindirecek göreceksiniz... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Asuman Hanım ben de korkuyordum çiçekleri kısa sürüyor, evde yokken açarsa diye.Cumartesi mi açtı Pazar mı bilmiyorum ama dün gece vakti eve gelince, terasa çıktım vallahi ay parçası gibi karşıladı bizi. Hepimize bol çiçekli günler Arkadaşlar......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Vildan hanım harika görünüyor . İnsan hiç geçmesin istiyor bu masallardan devşirilme görüntüleri...Fakat solmadan fotoğraflarını almanız harika olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
|
iki gün sonra da Sevgili berduray dan küçük bir kutu geldi. Nar misali çarşıdan aldım birtane eve geldim çok tane. Kat kat yerleştirilmiş, bir çok kaktüs ve sukulent çıktı içinden. Nasıl sığdırmış kırmadan, sağolsun, çok teşekkür edrim... Tomurcuğuyla gelen bile vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Vildan hanım, Güle güle büyütün hepsini. Ahtapotunuz da çok güzel görünüyor. Açınca süper bir görüntü olacak sanırım. Sabırsızlıkla bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Sevim Hanım, Ben de size aynen katılıyorum desem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzeller Vildan hanım güle güle büyütün arkadaşlar sağolsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım ilk sıradasınız, size şu şarkıyı söyletmeyeceğim: 'Bekledim de gelmedin, Hiç mi beni sevmedin' ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur Bey kaktüsleri eşim daha çok severdi önceleri. Forumda arkadaşların güzelim çiçekli kaktüslerini gördükçe benim de ilgim artınca sonuç bu oldu. İlk şimdilerde forumda olmayan Caretta arkadaşımızla başlayan kaktüs alış verişlerimizin katkıları da var. Bir de yıllarca sadece suladım, bu yıl düzenli kaktüs besini veriyorum, onun faydasını da unutmamak lazım., |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Vildan Hanım bahsettiğiniz kaktüs besinini biraz açabilir misiniz? Her çiçeğe verilen sıvı bitki besinleri olur mu ****. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|