![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Taner Angay'dan sukulentlerim geldi. Kaktüs dünyası'nın cazibesine dayanamadım, dilerim hepsi Taner Bey'in serasını aramaz ve güzel çiçeklerini gösterir. (En sağdaki bordo saksıdakiler iki kopuk daldı ve ekili gelenlerden farklıydı, sanırım sipariş harici, yanılsam bile teşekkür ediyorum her şey için.) http://www.kaktus.web.tr/ |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Güle güle büyütün Vildan Hanım.. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Mustafa Bey, Taner Bey'den gelen sukulentlerimin hepsi de çok sağlıklı ve gelişkin. Bunda sizin desteğinizin etkisi büyük, biliyorum.Çok ama çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Gideceğim zaman yine haberdar ederim. O kadarcık yardımımız olsun artık. Sağolsun Taner abim beni kırmaz. Katkım olduysa ne mutlu bana. Güle güle büyütün. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu mesajı okudum, durur muyum ? Siteye yeniden göz attım. Serada bitmiş olan birkaç tane var çok hoşuma giden. Onların dışında seçimlerimi yaptım bile. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Minik pelecyphora valdeziana bu gün açmış. İşten eve geldiğimde kapanmıştı. Eşim kaktüs çiçekleri uzun ömürlü olmaz yarın açmazsa diye fotoğraflarını çekmiş. Çiçeği o kadar güzel ki minik gövde görünmez olmuş. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
haberimiz olsun sayın mrmusti ,çok güzel ve çok çeşit var taner bey gerçekten kaktüsüstan kurmuş siparişlerimizi size bildiririz çok iyi olur |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|