![]() |
|
|
|
#1325 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bunların vitamini fazla gelmiş vildan hanım.Çok güzeller ellerin dert görmesin. |
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Vildan Hanım,henüz 25.sayfaya kadar gelebildim,buraya kadar olan kısım ilerisi için merakımı artırmaya yetiyor.Kaktüs ve sukulentleriniz çok güzeller(Arkadaşımın sana çaya geliyorum telefonuyla maalesef bu keyifli geziye ara vermek zorunda kaldım.)Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Kaptüs ve sukulentlerinize hayran kaldım hiç görmedim kaptüslerinizin çiçekleri çok güzeller Maşalllah Maşallah. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım,sonunda geziyi tamamladım hepsine de hayran kaldım.Ne müthiş bitkilermiş bu kaktüsler,sayenizde hayatımda görmediğim ve göremeyeceğim bitkiler tanıdım.Yalnız bu hobinin büyük sabır gerektirdiğini de öğrenmiş oldum,o da bende yok. Bu sayfanızı da ilgi ve merakla takip edeceğim,sevgiler. |
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Berçin, kaktüs ve sukulentler hem müthiş, hemde nazlı. Koca yıl belki bir gün görebileceğimiz çiçeğini beklemek sabır gerektirse de heyecan veriyor insana. Ziyaretinizi tamamlasanız da yine bekleriz efendim ![]() ![]() Siz de tersınızda sukulentlerle başlayın, onlar daha çabuk büyüyüp, çiçekleniyor... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bendekinin ikisi tamamen kurudu biride can çekişiyor çok ügünüm. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de üzüldüm Sevim Hanım, aynı yerden yine alır bir daha deneriz. Ben de daha önce kaybetmiştim bu yıl şansım döndü. |
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili vildan hanım,terasınızın her yeri ayrı güzel ellerinize sağlı. |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Ağaç Dostu
|
Nerelerdesiniz çok merak ediyorum,SEVGİLER... |
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn Vildan Sönmez kaktüs ve sucullent leriniz hepsi birbirinden güzeller etabi sizin emeğiniz ve sevginizi unutmamak gerekir güle güle büyütün bol çiçeklerini görün inşallah bizde beraber ![]() |
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2013
|
Sayın Vildan Sönmez, Sayfalarınızda hayranlıkla gezdim.Ellerinize sağlık. Son mesajınızın üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmiş, sizi merak eden dostlarınız olmuş. Tanımasam da ben de merak ettim, umarım iyisinizdir. |
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bu ne güzellik...Bu ne çeşit..Bu ne güzel çicekler....Emeklerinize sağlık...Büyük bir beğeni ve hayranlıkla gezindim....Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Merhaba Vildan hanım, Terasınızı gezmek bugüne kısmetmiş... Hem gözüm şenlendi, hem bilgilendim, ellerinize saglık.. Güncel fotograflarınızı ilgiyle bekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Kaktüsleriniz zaten çok güzel fakat çekimlerinizde ayrı bir hava katmış.. sayfanızda gezinmek bir zevkti. |
|
|
|
![]() |
|
|