![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
|
Crassula Lycopodioides Benim çiçeğimin dallarından Sevgili görümceme verdiğim crasula büyümüş, benimkini geçmiş de çiçek bile açmış. Sukulentler çok su istemez deriz ya, bu balkonda yağmur altında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çok güzel. Maşallah bu şimdi görümcenizin mi yani. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Benim çiçeğimin dallarından Sevgili görümceme verdiğim crasula büyümüş, benimkini geçmiş de çiçek bile açmış. Sukulentler çok su istemez deriz ya, bu balkonda yağmur altında.[/QUOTE] Sayın Vildan Sönmez, ortam değişince bir bitki nasıl gelişir işte en güzel örneği. Keşke hepimiz bitkilerimizi açık havada yağmur suyu altında büyütebilsek. Bitki ne kadar fazla dal verip büyürse suya toleransı da o kadar artıyor. Bu yüzden çok yağmur yağmasının yanında açık havada olması suyun çabuk buharlaşmasını sağlıyor.Bir de güneşi bol ise işte verdiğiniz dal gibi ana bitkiden bile fazla gelişiyor. Ne diyeyim çok güzel çiçekleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel vildan hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım maşalla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
Epey ara verdikten sonra, harika sonbahar renkli sukulentlerinizle hoşgeldiniz Sayın Vildan Sönmez. Hala 27-30 derece civarı sıcaklıklar yaşandığı için, bırakın kızarmayı, direkt güneş ışığından koruyoruz buralarda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Ağaç Dostu
|
Autumn Joy'un çiçeklenen dalları sararınca yeni dip sürgünler uluşmaya başladıktan sonra biraz daha beslenmesini bekledim. Bazı dalları toprak seviyesinin üç dört parmak üzerinden kırıp gazeteyle buket haline getirip boş bir saksıya koydum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
|
Bu kaktüs yaz boyu minik çiçekler açtı ve hiçbir yerde de satıldığını görmedim o yüzden kaybetmek istemediğim bir çiçek.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Vildan hanım ben sanki örümcek ağlarına benzer oluşumlar görüyorum, yanılıyor muyum? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım yakın gözlüğü olmadan maalesef artık yazıları bile zor okuyabiliyorum. Pek maşallahlık değiller ama dikkatliyim herhalde ![]() Kırmızı örümcekse ilaçlama şart herhalde, belki kollarının sararıp, dökülme sebebi de olabilir diye düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlarımız daha iyi bilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
bu güzellik bir de çiçek açıyormuş...inanamıyorum...ben çiçek açmadan bile o kadar muhteşem buluyorum ki... ellerinize sağlık vildan hanım iyi ki bizimle paylaştınız...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Ağaç Dostu
|
Medusahead diye aratınca öyle güzel çeşitler geliyor ki . Ben yapı marketlere bakıyorum, ondan göremiyorum herhalde. Sizin sayfanıza baktım hemen fotoğrafını eklememişsiniz. Aynı tür mü ? http://davesgarden.com/guides/pf/go/57611/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|