![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Yaaaa, ne oluyor? Herkes mi kaktüs ve sukulentçi oluyor? Yeni açılan başlıklara bakıyorum da hep " kaktüslerim-sukulentlerim". Anlıyorum bakımları daha kolay diyorsunuz ama İspanyol asilzadelerinin isimleri gibi o kadar uzun isimleri nasıl aklınızda tutabiliyorsunuz şaşıyorum. Yavaş yavaş üvey evlad muamelesi göreceğiz galiba. Sitemize yeni üye olan arkadaşların mesajlarını okuyunca görüyorum ki çoğu da kaktüsçü-bonsaiye ilgi duyanlar. Ehh ne diyelim, Allah kolaylık versin. Ne de olsa güzel çiçeklerini bizlere de seyrettiriyorsunuz ya bu da güzel. (Ben zaten hepinizi çok seviyorum) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Yukarıdaki mesajınızı okurken aklıma bir fıkra geldi. Bektaşinin biriisi cami avlusunda içki içerken hoca tarafından yakalanmış. Hoca demişki, bre gafil utanmıyormusun burada içki içilirmi. Bu ne densizlik. Bektaşinin savunması : Hocam vallahi billahi yersizlik yersizlik. (başka yer bulamadım) kusura bakma. ![]() Benimkide o mesele valahi billahi güler hanım'cığım yersizlik işte ne yapalım.Yerimiz dar ![]() Bahçemiz olunca kocaman kocaman meyve ağaçlarımız evde yetiştiremediğimiz tüm bitkilerimiz olacak inşallah. Selam ve sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sana dedim teyzeciğim çim de neymiş Evin ön kısmına sukulentlerden yer örtücüleri dikelim. O güzel kaya bahçene de kaktüs köşesi yapalım diye...Ama dinlemedin beni ) Ama neyse en azından Sempervivumların, Atlasın ve Senecio rowleyanus'un (senin değiminle bezelyelerin) var. Buna da şükür diyorum. Şöyle "Güler'in sukulentleri" diye bir başlığın olsa fena mı olurdu )) |
|
|
|
|
![]() |
|
|