![]() |
Pachyclada' yı ilk sizde görmüştüm, bitkinin formu tam istediğim gibiydi, bu sene de sayfanızda izleyeceğim..
|
Sn Cicada merhaba,
Allah bağışlasın bebeğiniz sanırım zamanınızın çoğunu alıyor. Ben de yeni bir hoyacıyım. Kendimce listeler hazırlıyorum planlar yapıyorum da Pachyclada ve calycina'yı ilk kez sizde gördüm hem de defalarca çiçeklenmişler, hem de harika kokuyorlar. Bunlar listenin ilk sırasına alınacak, yalnız bende rigida var calycina ile benzer olduğu söyleniyor ama siz ne dersiniz.Tabi bebek rigida bendeki;), köklenmeye çalışıyor daha. Umarım sayfanızı devam ettirisiniz de biz yeni gelenler de tecrübelerinizden yararlanırız. Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Susuzluğa ve bakımsızlığa rağmen açan Ramazan sürprizleri;
Hoya pachyclada ve hoya minibel :) |
Sevgili cicada bu ne büyük bir sürpriz oldu. Hoş geldiniz tekrardan aramıza. :)
Hala formunuzdasınız çiçekler konusunda maşallah. :) |
Hoş geldiniz, sevgili cicada :)
Ne iyi ettiniz vallahi, gözüm, gönlüm açıldı. Benim sıkı sıkı bağlandığım Fungii'min, kaynağı.. sevgiyle |
Sayın cicada,
Hoyalarınız tek kelime ile '' muhteşem ''. Emeğinize sağlık. |
Sizden ve çiçeklerinizden bir ses duymak çok iyi geldi , çok sevindim:)
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. İki oğlum tüm vaktimi alıyor ama açan bu hoyalar beni tekrar heveslendirdi. Hoya koleksiyonumdan kaybettiğim çok tür oldu. Belki sizlerden de çelik isterim yakında ;) Çok sevgiler,
|
Evet hoyalardan haber bekliyoruz...
|
Sn Cicada hoyalarınızı baştan sona okudum :)
Çok beğendim Paylaşımlarınıza geri dönmeniz benim gibi bir çok kişiyi mutlu edeceğinden eminim ... Hoya İmperialis daha sonra açtı mı ? Hepsine kocaman MAŞALLAH !!! |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025