![]() |
2 Eklenti(ler)
Harikalar! Sevgili cicada sen de harikasın tebrik ederim. Akşama muhteşem kokularını da etrafa dağıtınca karşısında bir kahve keyfi yapılır. :))
Torun sevgisi bir başka oluyormuş. :))) Nummularoides pek gayretli, inşallah en kısa zamanda ben de onun çiçeklerini fotoğraflarım. Şimdilik serpensle birlikte kardeş kardeş büyüyorlar. |
Sevgili hüzünperest bu ne güzellik maşallah! Darısı başıma :)
|
Heyecanla daldım sayfaya İmperialis çiçeklerini açtı diye:D
Bu güzeldi ama huzunperest Arkadaşımızın Kardeş Prensesleride güzelmiş.Görüntüsü Gönlünü, Çiçekleri Evini şenlendirsin arkadaşım |
Arkadaşlar, dün akşam ilk defa carnosa'nın kokusunu duydum; calycina ve pachyclada'dan daha güzel olduğuna karar verdim.. Ayrıca çiçekleri de böyle parlak sanki kadife gibi, diğerlerinin çiçeklerinden daha bir güzel sanki.. Eskiden hoya carnosa der geçerdim ama bu kadar yaygın olmasının bir sebebi var, o da hem güzelliği hem de sık ve uzun süreli çiçek açması..
İmperialis'e gelince artık yarın falan açar diyorum ama kısmet... Sabır sabır.. |
Bu ne nazdır :)
Yav inanamıyorum; ne nazlandı şu imperialis :)
Tomurcuklarının gerçekten domates büyüklüğünde olduğunda abartı filan yok de mi cicada? :) |
Hoya cornosa kokusunu aldın demek ki. :) Ben hala tam koklayamadım biliyor musun? Sadece sabah iş yerine gelince hafif bir koku kalmış oluyor. O bile yetiyor bu güzelliği anlamak için ve dediğin gibi h.cornosa'nın çok yaygın oluşunun sebebi de çiçeklerinin uzun süre dayanması ve çok güzel olması... Hadi artık imperialis de açsın... ;)
|
Sevgili cicada, imperialisten bir haber yok mu? Belki kaçırmışımdır diye durmadan giriyorum sayfaya. Büyük çiçekler ama hakikaten pek bir nazlandılar. :D Gözlerimiz sayfalarda kaldı. :D
|
Aynen bende öyle foruma girer girmez daliyorum bu sayfaya, uzaktan bile beklemesi Muhteşem Güzeli ne zormuş:D
Çok nazlandı Prenses, açsın artık. |
O kadar nazlı ki anlatamam hala tomurcukları büyütüyor, açtıktan sonra hemen solmasa bari.. Sevgiler,
|
Ee, o zaman davul kadar oldu tomurcuklar desenize :D
|
Yok hala cherry domates büyüklüğünde ve renkleniyor içi, dışarıdan belli oluyor..
|
nihayet
2 Eklenti(ler)
Evet uzun bekleyişin ardından imperialisimiz açtı. Ama henüz tam açılmadı yavaş yavaş açılıyor. Tam olarak açıldığında yeni fotoğraflar yükleyeceğim. Canavar gibi kocaman, carnosanın bir çiçeği kıyaslarsanız devasa kalıyor. Kokusu muhteşem ama çok yoğun değil. Her hoyanın ayrı güzel kokusu var müthiş bir şey.
|
Maşallah sevgili Cicada.Haraka.Bol çiçekli olsunlar hepsi.
|
Muhteşem, az daha çiçek büyütse nilüfer kadar açacakmış:)
|
Seramik bir biblo gibi, çok güzeller, kutluyorum sizi.
|
Sevgili cicada, bu güzelliğe kelimeler yetmez.ÇOoOOOk !!!! ama çok güzel !!!
Nihayet ya , ben bile burdan beklerken nihayet diyorum:p Canıyürekten kutlarım Sizi. Teşekkür ederim bu güzelliği paylaştığınız için. |
Hepimizin gözü aydın:)
Çok güzeller. Uzun uzun seyrettim. Tebrik ederim sevgili cicada. İmperialisin bir de genel görünümünü yayınlar mısın? Ne büyüklükte merak ettim. Sevgiler. |
Tek kelimeyle MUHTEŞEM...
|
Cicada emeğine sağlık. Çok muhteşem çiçek açmışlar. Hiç bu kadar büyük çiçeklisini görmemiştim. Maşaallah. İlerleyen zamanlarda bitkiyi bütün halde üzerinde çiçeği ile çekersen çok mutlu oluruz...
|
Evet, evet Bende görmek için can atıyorum genel halini. ( Gözümde canlandıracam Evimin hangi dip köşesine kurulabilir böyle bir Güzellik diye:p )
Hayal kurmak ne güzel şey Benim gibi bir Hoya delisine (affedersiniz):D |
Yetiştirmeye cesaret edmediğim bir çiçek ama görselliği muhteşem.
Elinize sağlık. Çok ama çok beğendim. Güle güle büyütün. |
Başta sevgili cicada olmak üzere hepimizin gözü aydın olsun. ;) Ne muhteşem büyüklükte çiçekleri var. Bak bak insan gözünü alamıyor. Maşallah...
|
3 Eklenti(ler)
Resimler biraz geç kaldı kusura bakmayın arkadaşlar..
Hemen boydan bir resim ekleyelim. |
Vaaavvv ıslık, ıslık ;)
|
Maşllah sevgili cicada, darısı bizlere.
|
Nefesim kesildi, dondum kaldım. Bu ne güzel bir şey...
|
Bitkinin genel hali çok etkileyici Sevgili cicada. Emeklerinize sağlık...
|
Ankara'ya imperialis gezisi düzenleyelimmm. :D
Muhteşem görünüyor sevgili cicada maşallah! Ellerine emeğine sağlık. Teşekkürler. |
Evet hepinizi bekliyorum, ne güzel olur!
|
Süper süper süper, hele ilk fotoğrafa bayıldım. Çerçeveletilip asılası bir foto olmuş.
Ellerine emeklerine sağlık sevgili arkadaşım. ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025