![]() |
|
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Hey Maşallah... Sevilay Hanım ne zaman çelikti de bu şimdi çiçekleri bile oldu Kutluyorum sizi... Tebrikler tebrikler tebrikler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
fatihbrk, benim için hiç sakıncası yok, abla diyebilirsiniz. ![]() Sevgili Zenfree, bence de harika görünüyor, teşekkür ederim. ![]() sebocum ve sevgili kaktüs çok teşekkür ederim Haydi, bir de acemiliğimi anlatayım da gülün azıcık; Bu hoya açtı ya, yani açmış da ben açtığını anlamadım, halâ bekliyorum ki, azıcık daha büyüyecek, o geriye dönmüş bölüm (adını bilemedim onlara ne deniyordu?) açılacak falan.. Sonradan kavradım ki, tahminen gece, ya da benim görmediğim bir zaman, o geriye dönenler açtı ve kıvrıldı. İşte o anı kaçırdığıma mı üzüleyim, halâ açacak da az daha büyüyecek diye beklediğime mi. ![]() O kadar site dolaş, Chrisitina'nın tüm hoyalarının nasıl açtığını ezberle resim resim, sonra da bekle. Eh, acemilik işte. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Sizin elinizde bunlar daha çoooook açarlar ![]() Hoyalar 7 senede açar tezini çürüttünüz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Şu kadar yılda çiçek açar **** meyve verir. Tezi Tohumdan üretimler için geçerli olmalı. Meyveli bir kalemi aşıladığınız yıl meyve alabilirsiniz. **** meyve gözlü çelikden yetiştirdiğiniz yıl meyve alabilirsiniz. Altda örnek resimler. 45 günlük çelikler Tutup tutmadığı kesin değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Sevilay Hanım'ın çeliği o halde bir zamanlar tomurcuklamış bir parçanın çeliği olmalı... Başka hoyalarda da bir kıpırdanma var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Aaa.... Sn iklimsiz... Sizde de mi aynısından var yoksa.. Hem de çiçek açmış halde... Maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Anladıım.. Sabaha kadar başında nöbet tuttunuz sanırım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Yeni gelecek Hoya çeliklerini "Yeşil parmaklı Sevilay Hanım"a mı versem acaba... Misafir eder mi ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
![]() Toz yok ama sevgili İlkinciğim, valla ben sevgili some_at gibi yapraklarının tozunu almıyorum. ![]() İklimsiz, sen gündüz mü kokladın nedir, akşamları koklayanlar ya hanımeline ya da nergise benzetiyorlar kokusunu. Aslında balı da hafif bir şeydi. Sevgili kaktüs, diğer hoyalarda da hareketlenmeler var, ama sürgün olarak. Belli olmaz, bir bakmışım ki, onlar da sürpriz yapmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Kıskanır Kıskanır açarlar onlar şimdi... Hmmm görmeli görmeli onları... Ev nerede demiştiniz... Nöbetçileri çoğaltalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Sevilay Hanımı yürekten kutluyorum, umarım diğerlerindeki hareketlenmeler de olumludur ve dilerim çıplak göz ile bu güzellikleri bizler de görebiliriz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sevilay Hanım, Maşallah.Tebrikler.Çok güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ezberi tersten yapmış olmayasınız ![]() Ama böylesi daha mantıklı. Daha derli toplu bir tomurcuk halinden, yaprakları açılmış bir çiçeğe geçiş durumu... Carnosa'da da böyle olmuyor mu zaten ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|