![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Benim 1 yıl önce aynı anda aynı saksıya ektiğim mum çiçeklerinden birinin boyu 2 metre oldu ve çiçek vermeye hazırlanıyor, diğeri yeni 2 yaprak verdi bir yaprağı kurudu ben bu mum çiçeklerini anlamıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Ahh bu çalışmaların sonunu görebilseydik... koyuyeşil'in çelikleri ne alemde acaba? Sn koyuyeşil buralarda mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Uzun bir aradan sonra mum çiçeklerimin bugünkü durumlarını sizlerle paylaşmak isterim. Bu ilk edindiğim cornosa, fidan halinde almıştım, botanik bahçesinden şu an 2 kat büyüklüğe ulaştı sanırım. Bol bol dal ve yaprak veriyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Silver pink ve verti.'nin durumları çok iyi, güzel bir gelişme gösterdiler. Sabah güneşinden memnunlar, arada yumurta kabuğunu beklettiğim suyla **** yumurta kaynama suyuyla suluyorum. Faydası hemen farkediliyor. Hollanda'dan gelenler arasında yaşatmayı başarabildiklerim bunlar, toplam 3 saksı. Düzenleyen Koyu yeşil : 02-06-2009 saat 10:53 Neden: ek yazı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Ve en son botanik'ten 2-3 yapraklı haliyle aldığım şıpsevdi ![]() Düzenleyen Koyu yeşil : 02-06-2009 saat 10:55 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|