![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2019
|
Beni çiçeksiz bırakmayan hoyalarımdan(fırından yeni çıktılar) bazı kareler hoya buotii hoya krohniana black leaves hoya krohniana |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Hoya Flagellata
Kısacası azıcık hayal kırıklığı yaratan sevimli hoyam ![]() Hayal kırıklığı şuradan geliyor,çiçeğinin daha büyük olacağını sanıyordum ![]() Gene de kabulüm harika ve şirin çiçeklere sahip 3 ile 4 gün dayanıyor. ben koku alamadım ama belki de kokuyordur. aynı anda 5,6 hoya açınca kokulu olsa da algılanmıyor. ![]() Az kala unutuyordum sanki geceleri kapanıyor çiçekleri ![]() Ve dökülmeden önce de kapanıyor. Bakmı kolay edinmek isteyenlere tavsiye ederim çabuk çiçeğe geçiyor. Yaprak güzeli özellikle de direk güneş görürse ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
hoya caudata big and green leaves
Ne kadar kokusuz dense de kokusuna bayıldığım bir tür oldu (gerçekten harika kokuyor) ![]() Ama ne yazıkki ancak çiçeğine burnunuzu dayadığınızda hissediliyor. ![]() Hele pelüş misali çiçeklere ne denmeli ![]() Yaprakları da bir o kadar seyirlik ![]() Bakımında zorluk yaşamadım kolay bir tür ve çabuk çiçeğe geçenlerden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
hoya cinnamomifolia var. purpureofusca
Baharın müjdecisi misali, baharın gelişini kutluyor. çiçekleri güzel kokuya ve renge sahip. bakımında zorluk yaşamadım sıcakla arası iyi yaprakları etli. hoyaya yeni başlayıp edinmek isteyenlere önerebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|