![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
EPC-789 Hoya "Super Eskimo" Best selection from us, Fully splash leaves! Normal Hoya Eskimonun kokusu çok güzeldi... Bunun ki nasıl acaba kesinlikle güzeldir ama ![]() ![]() Bugün bunu da kalıcı saksısına aldım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Ve koleksiyon nadidesi, Türkiyede bu hoyadan en fazla bir elin parmağı kadar vardır !!! Şimdiden bir çok taliplisi çıktı ![]() Hoya Lockii Kokusu kimin umurun da çiçekleri yeter !!! İlkbahara keşke bir süpriz yapsa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Salihcan,yeni türlerin muhteşem...Güle güle büyüsünler ve bol çiçeklerini görelim buradan. Toprak karışımın dikkatimi çekti. Perliti ve lav taşını tanıdım :-))ama başka ne var içinde? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim ![]() Hoya Lockii açsında diğerleri açmasada olur ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Düzenleyen salihcan : 19-10-2015 saat 07:23 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
Hoyalarınız fevkalade.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Hoya Cv Sunrise (Gündoğumu) köklendirmeye aldım bu çeliğimi ... Kendileri Hoya LacunosaXHoya obscura yani her iki türün melezi... Yaprakları Hoya Obscuraya çok benziyor...Allah huylarını benzetmesin ![]() Hoya Obscura çok heyheyli bir aklı geliyor hızlıca büyüyor bir aklı geliyor uyuyu veriyor... Hoya Lacunosam yok ama bol kokuluymuş onu biliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Dün yeni hoyalarım geldi... Kara kızım diye seviyorum ![]() EPC-943 Hoya Krohniana 'Black Leaves' ![]() EPC-667 Hoya sp. (PNG SV-432) Fazla araştırma yapmadım ama kolay gibi duruyor ![]() Hoya Nummularioides Bugün kalıcı saksısına alacağım.... Not:Çeliklerimi dün akşam lav taşlarına ektim...Ve koleksiyon listemi güncelledim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Güle güle büyüt yeni türlerini Salih Can..Her ikisi de çok güzel..Gelişimlerini buradan zevkle izleyelim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Aklıma geldi:sana bir araştırma görevi veriyorum:PNG SV neyin kısaltması ve 432 ne anlama geliyor..Kolay gelsin...:-))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Edelvays58 sorunuzun cevabını buldum ![]() PNG=Papua Yeni Gine 'nin baş harfleri ama ingilizce isminin baş harfleri Papua New Guinea ![]() SV=Bir koleksiyocunun İsminin ve soy ismi'nin baş harfler Stenasa Varberg ![]() Ödül vermek isteyen varsa ödüllere açığım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Tebrik ederim salihcan. Ödül sendeki bilgidir:-))) peki 432 ne demek? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Hoya Carnosa ''Red'' ![]() Kalıcı saksısına alındı... Hoya Carnosa ''White'' Kalıcı saksısına alındı ama bayağı geç kalımışız uzun bir çelik olarak geldi ucunda çiçek sapı bile vardı kurudu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-11-2015
|
güzel bir koleksiyon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Teşekür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Benim sayem de bir şeyler öğrendiyseniz ne Mutlu bana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2014
|
Salihcan inşallah onlar çiçek sapıdır ve de hepsi açarlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-11-2015
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Çok güzel açmış maşallah Salihcan, sen bu hoyalara iyiden iyiye merak sardın bakıyorum da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet bayağı hoyacı oldum artık türleri araştırıyorum ,bu güzel kokulu bunun yaprakları güzel diye diye koleksiyon yaptım ![]() Takip ettiğini biliyorum ve çoook seviniyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|