![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2013
|
Hoya Linearis Değişik yaprak formuyla bu familya dan değilmiş gibi duran sevdiğim bir tür. Her yaprağından sürgün fışkırıyor ve sürgünler çok hızlı uzuyor. Fakat sürgün ucuna temas ettiğinizde uç kuruyor Tecrübe ile sabittir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
hoya david cummingi Küçük yapraklı narin bir tür. Çift yaprak çıkartıp bir tanesini döktü. Şimdilik gelişimi ve neşesi gayet iyi. Rabbim çiçeklerinide gösterir İnşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Hoya cummingiana Küçük ve sık yaprakları ile çok güzel bir tür, boyuna göre kocaman bir sürgünle beni mutlu ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hoya bella Sayın Yeşillim in siparişlerim ile birlikte hediye olarak gönderdiği çeliği ikiye bölerek küçük bir saksıya dikmiştim köklenme başladı kısa sürede sürgünde görmek istiyorum. Bella beni fazla bekletme... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Şimdilik son olarak Hoya lobbii 2 black flowers Üzerinde tomurcukları ile geldi fakat yol yorgunluğu tomurcuklar döküldü. Diyerek üzülürken ben lobbii uzun bir sürgün ve bir çift yaprak verdi diyordum ki bu gün gördüm yeni yapraklarının yanında çiçek öbeğini meydana getirecek bir oluşum. Darısı çiçek açmasına |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|