![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2013
|
Hoya carnosa compacta hindu rope Bir cam güzeli daha. Keyfi yerinde fakat icraat yok hala beklemedeyiz. Düzenleyen fazilakgun : 03-07-2013 saat 19:08 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın yeşillim sanki biraz hızlı başladım gibi ama hayırlısı bakalım. Takip etmenize sevinirim tecrübeli hoyacıların yorumlarına uyarılarına her zaman ihtiyaç duyacağım. Hoya obscura Hala geldiği bardakta duruyor. Uzun bir süre ikametgahını değiştirmeyi düşünmüyorum. İki farklı yerden sürgün ucu verdi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya pubicalyx silver pink Bu güzellik bardaktan çıkarak tahtına çekilmiş durumda. Bir yeni yaprak ve sürgün ucu ile yaşamına devam ediyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya Linearis Değişik yaprak formuyla bu familya dan değilmiş gibi duran sevdiğim bir tür. Her yaprağından sürgün fışkırıyor ve sürgünler çok hızlı uzuyor. Fakat sürgün ucuna temas ettiğinizde uç kuruyor Tecrübe ile sabittir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
hoya david cummingi Küçük yapraklı narin bir tür. Çift yaprak çıkartıp bir tanesini döktü. Şimdilik gelişimi ve neşesi gayet iyi. Rabbim çiçeklerinide gösterir İnşallah. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya cummingiana Küçük ve sık yaprakları ile çok güzel bir tür, boyuna göre kocaman bir sürgünle beni mutlu ediyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoya bella Sayın Yeşillim in siparişlerim ile birlikte hediye olarak gönderdiği çeliği ikiye bölerek küçük bir saksıya dikmiştim köklenme başladı kısa sürede sürgünde görmek istiyorum. Bella beni fazla bekletme... |
|
|
|
![]() |
|
|