![]() |
|
|
![]() |
#1 |
/
Giriş Tarihi: 29-06-2011
|
Değerli arkadaşlar İzmirde oturan dkp adlı üye'ye nasıl ulaşabilirim acaba bilgi verebilirmisiniz? Sayın agozce çiçekleriniz çok güzel nazar değmesin vallahi gıpta ediyorum doğrusu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Cok güzeller süpersiniz tebrik ediyorum sizleri . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
/
|
Arkadaşlar dkp üyeye ulaşabildim teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
/
|
Sayın Agozce Bana gönderdiğiniz güzeli aldım (silver-pink) saksısına diktim ve bir yaramazlık yok. Size çok teşekkür ediyorum. Biraz geciktim çünkü işgezisine çıktım ve bilgisayarımı kaybettim bu mesajı'da şimdilik çocukların bilgisayarından yazıyorum. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2009
|
Burda küçük bir Hoya cenneti varmış. ![]() Hepsi birbirinden güzel, lacunosanın çiçekleri gerçekten şeker gibi, finlaysoninin yaprak yapısı ilginç, silver pink'in rengi harika. Wayetti'nin tam açmamış hali bile güzel. Yaprakları çok zarif gözüküyor. Macgillivrayi'nin yaprakları oldukça iri galiba. Hoya latifolia'yı merak ettim. Gelişimi nasıl acaba? Yıllar önce bir arkadaşımın evinde mum çiçeği vardı. Yaprak yapısını hatırlamıyorum. O zaman pek bilgim yoktu. Üzerinden çiçek hiç eksik olmuyormuş. ben gördüğümde de çiçekliydi. Çiçek annesinindi, annesi vefat ettikten sonra o çiçekten bir dal alıp kendisi yetiştirmeye başlamıştı. Çiçeğin yaprakları Latifolia'ya benziyor. Ben hatta Peperomia obtusifolia'ya benzettim. Ama arkadaşım o açan mum çiçeğinin bu olduğu konusunda bayağı ısrarlı. Ben de bir çelik alıp diktim. Tekirdağ'da şu an. Peperomia olmadığına ikna oldum sonunda. Ama hala hoya olup olmadığı konusunda tereddütlüyüm. Şimdi görünce Latifolia olabileceğini düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili neşride, çok teşekür ederim. Her yıl budama olacak. Budadıkça sana da çelik köklendirirm. Arkadaşınızın çiçeğini merak ettim. Çünkü Türkiyede genelde Hoya Carnosa var. Latifolia varsa sürpriz olur. Mümkünse bir fotosunu görebilirmiyiz? Hatta varsa bir de çiçek fotografı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Hoyalarınızı ve özellikle çiçeklerini büyük bir hayranlıkla seyrettim. Hele bordo olanları çok hoşuma gitti. Farklı ve çok güzel görünüyorlar. Emeklerinize sağlık. Bol bol çiçek görmeniz dileğiyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Sevgili agozce hoyalarınızın hepsi çok güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Almak istediğim, kokulu ve büyük çiçeklilerden bir listem var. Çoğunu nereden bulacağımı bilmiyorum. Sende işin içene girersen, daha kolay buluruz diye düşündüm...))) Listemi yayınlayacağım ama Word de bir sorun var, dosyayı açamıyorum... (Hatice Hanıma göndermiştim. Duruyorsa ondan isteyip yayınlayayım.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
hoyalar
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Tek kelimeyle enfesssssss ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın agozce Davidcumingii yaprakları yılan derisi gibi cok hoş .Kolay bir türmü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bence o yılan derisine benzettiğiniz yaprak H.finlaysoni sevgili iris41 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sayın agozce, Davidcumingii ne yapsın, size kendini beğendirebilmek uğruna taklalar açıyor Bu arada Silver Pinkte sizde açmaya karar verdiyse sıra bizimkilere gelir heralde.!! Kullandığınız enzimin etkisinden sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Agozce, nekadar hoş görüntüler bunlar böyle kocaman kocaman Maşallah diyelim nazar değmesin. H. silverpink in tomurcuk gelişimini takip etmek isterdim. Hoya davidcumingi gerçektende keyifle büyütülecek bir tür olduğuna karar verdim. Ya hoya Finlaysoni yi nasılda gözden kaçırmıyoruz yaprak yapısıylan insana göz kırpıyor ben burdayım diye. Yaprakları böyle güzel olan hoyalar çiçek açmasa bile çok güzel duruyor. Çok güzeller Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Hatice hanım, teşekür ederim. Seninkiler gelecek merak etme... Şu an Mersine geldim. Ekim sonu döneceğim. Silver pinki daha sonra takibe alırız.. Asıl seninkiler açmaya başlayınca bizimkiler çok sönük kalacak. Onun için acele edip kendilerini biraz göstermek istediler galiba... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|