![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Bozuk peynir kokulu hoya, bir de bu yaz gününde ![]() ![]() Allah'tan teselli ikramiyeleriniz çok çok güzel Ayşe Hanım, wayetii'yi ben de çok merak ediyorum. Lacunosa gibi çiçekleri geri kıvrılıyor, ama açma anı görüntüleri çok farklı. Umarım kaçırmazsınız ve birkaç kareyi de burada bizlerle paylaşırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jezebel, destek sadece lacunosada var. Henüz uygun bir destek bulamadım. Galiba demircide özel yaptıracağım. Devler için sağlam bir destek gerekecek. Sevgili elek, evet ya büyümüyor diye üzülmeyin bence de. ![]() (Umursamayınca açtıkça açarmış... ![]() Wayetiyi bende merak ediyorum. Kıvrıldığını bilmiyordum..Keşke kıvrılmasaymış.. ![]() Düzenleyen agozce : 28-07-2011 saat 16:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Şöyle görüntüler elde edebilecekken Davidcumingii için üzülmeye değmez. (İnsanoğlu ne kadar nankör değil mi? ![]() Bakalım bizimkiler ne zaman böyle olacak. Kokuluymuş, nasıl acaba? Hoya macgillivrayi ![]() Hoya değil, sanki kauçuk ağacı. Düzenleyen agozce : 28-07-2011 saat 18:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili agozce hoyalarına hayran kaldım ellerine salık arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Teşekürler Füsun hanım, hakkaten de öyle. Bende ilk yıl açacaklarını hiç tahmin etmiyordum. Geçen yıl kaybolan kargom için sanırım bana teselli ikramiyesi olmaya karar verdiler. Veya enzim etkisi Sizinkilerde kökleniyor. Seneye sizlerinkilerinde fotolarını görürüz dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Fatihcim, okul tatil olmadı mı?... ![]() Finlaysoni 4, 5 gün kaldı. (Saymadım) Davidcummingiinin, Peynir kokusu, dilerim sıcaklardandır. Litaratürde bozuk süt, veya kakao kokulu diyor. Kışında açarmış. Kış çiçekleri kakao kokusunda olursa iyi bir teselli olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili agozce çok güzel olmuş hoyalarınız, ellerinize sağlık.. Bordo açan yoğun kokulu hoyanızın kokusunu merak etmedim desem yalan olur.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Feriha hanım, teşekür ederim. Bordo 93. cü mesaj benim değil malesef. Netten. Benimkisi henüz 1 mt. kadar. Kendimi gaza getireyim diye o fotolara bakıyorum... ![]() Seneye benimkide açar umarım. Slver Pinkin kokusu ise - bence- çok güzel. Kolay bir tür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
enzimi en kısa zamanda deneyeceğim, sayfanızı defalarca gezmeme rağmen nasıl olmusda gözümden kaçmış anlayamadım doğrusu, bu sene için belki geç kaldım ama; inşallah seneye görürüm bende çiçeklerini sağlıklı olsunlarda gerisi gelir muhakkak teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sayın agozce kullandığınız enzimi ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz ve hangi aralıklarla veriyorsunuz birde her türlerinede kullanabilirmiyiz Hatice hanımdan 3 adet bebek almıştım ve gübre olarak en başında yarasa gübresi verdim o kadar bilgilendirirseniz sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
2011 Hollanda siparişimde edindim. Sayfanızda görmemle birlikte pek mutlu oldum. Özür, bendeki (Hoya kentiana ) imiş. Hep karıştırıyorum böyle.!! Sizdeki hazineler çıkıyor, maşallah. Kutluyorum sizi. Bitkinizi çelikleyerek mi büyüttünüz? Bu hale, kaç ayda geldi. Düzenleyen yeşillim : 09-08-2011 saat 00:35 Neden: Yazıda düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeşillim teşekür ederim. Kentinanın sizde olması ne güzel. Ben de siparişte Kentina mı, Wayetii mi kararsız kalmıştım. Aslında çok benziyor (belkide aynıdır) . Sadece wayetiinin çiçekleri biraz daha koyu renk galiba. Değişim yaparız. Bu da geçen yıl ağustosta gelenlerden. Çeliği 2 ye bölüp ekmiştim. Yoksa daha büyük olacakmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tüm çiçeklerime bahardan itibaren kullanıyorum. Kasıma kadar devam edeceğim. Yalnız, benimkiler normal toprakta ekili. Diatomitte nasıl olur bilmiyorum. Hoyalar için, bence en uygunu muz enzimi. Belki içine biraz yonca veya yeşil taze ot katılabilir. Böylece azot ihtiyacı da karşılanmış olur. Düzenleyen agozce : 11-08-2011 saat 02:21 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili agozce hoyalarınızın maşallahı var bunlar ne güzellik böyle,hoya evinizi hayal edebiliyorum.hoya vayettinin maşallahı var ellerinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|