![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hoya anulata, yaklaşık 2.5 yaşında. Yeni yaprakları kızarmış olarak çıkıyor. Güneş ve soğuk yaprak renklerine etkili oluyor. Bu yıl bayağı bir çiçekte kalacak gibi. Başı çeken demetten bir kare sunuyorum. İyi seyirler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yaprakları beni yanılttı. Hep diyoruz ilk kez başıma geldi çiçeği türünü belirleyecek diye. Kokulu nektarı olan bu hoyanın türünü buluruz elbette..Kokusunu beğendim. İlk başta Davicimmungii ve Rebecca yı hatırlattı. Evet bir baharat kokusu pek hoş bir kokusu var diyebilirim. Renk harika vişne rengi.. Düzenleyen yeşillim : 06-10-2015 saat 17:58 Neden: Güncel fotoğraf ekledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2018
|
bunları nereden edinebilirim bilgi verebilirseniz çok sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Üzüldüm karariniza.hoya bir tutku ben bir corsananin çiçek açması için gözünün içine bakarken bu kadar güzel çiçekleri nasıl verebileceksiniz.hii illa elden cikaricam derseniz ben talibim.zevkle alabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Evet bu gün çiçek demetini açtı. Tür hakkında fikri olan var mı? Kokulu, Öyle davidcimmungii kokusunda değil. Parfümsü bir koku aldım. Akşama daha netleşir koku bence.. Düzenleyen yeşillim : 28-01-2016 saat 14:53 Neden: Güncel fotoğraf ekledim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-01-2016
|
Çok güzeller hepsi kokulu mu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün böyle. Ben hoya çiçeğini görmeden nektarı ne zaman, nasıl hep merak ederdim. Evet şimdilik nektarı yok, sıra nektarda. nektarı olduğunda belgelerim. Forumdaki tarihte paylaştığım fotoğrafları o güne aittir. Meraklılara duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Muhtesem güzellikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|