![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Yeni hoya listemiz... Hoya bella variegated Hoya buotii Hoya burtoniae Hoya chinghungensis Hoya chlorantha Hoya clandestiana Hoya cv. Joy Hoya cystiantha Hoya engleriana Hoya hypolasia Hoya kerrii albomarginata 2 tane Hoya lacunosa ''heart shaped'' Hoya lamingtoniae hoya latifolia Hoya macrophylla '' albomarginata'' Hoya megalaster Hoya meledithii Hoya merillii Hoya quinquinervia Hoya samoensis Hoya siariae Hoya sigilatis Hoya subcalva Hoya sussuela Hoya waymaniae Hoya fraterna Hoya hoya flagellate Hoya cv. Pinkie Hoya javanica variegated Hoya greenii hoya grifithii Hoya sp. UT-174 Danumensis (hoya walichiii) 2 tane birisi hediye ![]() Hoya kastbergii Hoya pandurata '' yellow centre'' Hoya picta Hoya sp. aff. kumming kina Hoya megalantha pink Hoya magnifica Hoya onchoides x macgillavrayi Hoya patella white Hoya patella pink 2 tane birisi hediye ![]() ![]() Hoya sp. aff. Biakensis Hoya mitrata Giant leaves and big flowers Hoya sp. PNG sv. 432 Hoya javanica big Plant with orange stem Hoya lacunosa '' eskimo '' Hoya sp. İrian java Hoya aff. albiflora Hoya GPS 7731 Hoya macropyhlla '' Pot of Gold '' Hoya sp. imbricata Hoya globulifera Hoya excavata Hoya endauensis Hoya cv. Rosita ( Wayetti X Tsangii ) Hoya eliptica Hoya kanyakumariana Hoya mindorensis Hoya wibergiae Hoya carnosa ''krinkle Kurl'' variegated Alfabetik olmadı sıralamam artık idare edersiniz ![]() Toplamında 63 tane köklü hoya, bazıları bende var olan türlerdi. Bu türleri neden yeniden getirttim sorusu olacak şimdi. Bendekiler yaşıyor ama çelik almak istemiyorum. Çok talep oluyor bu türlere, kendiminkinide artık çeliklemek istemiyorum çiçeklerini görmek istiyorum. Yeni hoyalarımız yurdumuza hayırlı olsunmu diyelim artık. Taktiri Sizlere bırakıyorum ![]() Kayıpsız bir başarı hepimizin demektir. Geçmişte başarılarını burda paylaşan hoya koleksiyoncusu Arkadaşlarımıza Teşekkür ederim (hernekadar artık katılımcı olmasanızda Sizleri çok seviyorum ve Taktir ediyorum). Sizlerin sayesinde bu türlere cesurca sarıldık... Değerli Hocamız, sevgili Dilaver Bey, Bilginiz ve Tecrübeniz, benim için ne kadar kıymetli bilemezsiniz. Aklıma takılan her soruya Sizden aldığım Aydınlatıcı ve Yol gösterici Bilgileriniz için çok Teşekkür ederim. Dostane, Babacan arada bir uyarıcı kulaklarımı çekmeniz benim için çok kıymetli. Çok ama Çok Teşekkür ederim herşey için... Düzenleyen missmenas : 09-12-2011 saat 11:18 Neden: toplam sayıyı düzeltme |
![]() |
![]() |
|
|