View Single Post
Eski 08-12-2011, 22:01   #1100
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi delete61 Mesajı Göster
Ablacım ben sana çok teşekkür ederim. Bunların hepsi senin sayende oldu, biz sadece katkıda bulunduk. Çok mutluyum Ülkemde görmek istediğim hoyaların senin sayende yetişeceğini ve bundan arkadaşlarımızında yararlanacağını bilmek bana ayrı bir mutluluk veriyor. Ayrıca Elçin hanıma ve Gülşen hanıma' da yardım ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Evet dediğin gibi Allah Gülşen hanıma' da en dar günlerinde aydınlığa, feraha çıkarsın. Sevincimi anlatamam. Çelik ne demek abla hoyalar yerlerine alışsın büyüsün, sen nezaman Hilal artık al şu hoyalarını fazlasıyla yetişmiş çeliğimiz oldu diyene kadar almam. Onlar benden önce senin kuzucukların. Herşey gönlünce olsun. Ellerine emeğine sağlık. Allah razı olsun. (Ayrıca müsaden olursa benim seçmiş olduğum hoyalardan köklenen çelikler fazla olursa birer saksı Ege botani' ğe vermek isterim.)
Canımsın,
hiçbir fadakarlık karşılıksız kalmaz. Ege botaniğe senin seçtiğin türlerden birer tane ayrılmış bil. Bu sözlerden eminim Dilaver Bey çok keyif alacak. Ege Botanik ten Musa bey heyecanla yeni türleri bekleyecek. Benim seçtiğim nadir olanlarıda ben ayıracağım zaten. Ege Botanik Bahçesinde bu türlerin büyüyüp çiçeklendiğini gururla izleyeceğiz.
İnşallah Hoyalar için bir bölüm ayırırlarda hepsindende orda görebiliriz.
Canım çok Teşekkür ederim İnce düşüncen için...

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön