![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Alıntı:
listeni gözden geçirdim. Bazıları bende yok hoya obcordata, hoya gigas, hoya picta yok bunlardan, bulabilirseniz benide düşünün lütfen hayır demem. Hazırda gönderebileceklerim şunlar Ekim sonuna yani köklenmiş olarak. Hoya heuskelina red Hoya calycina Hoya sp. tanna Hoya loheri Hoya benguetensis hoya balaensis 01 TYPE Hoya archboldiana white Gelecek baharda gönderebileceklerimde Hoya acicularis (inşallah sürgün vermeye başlar hala uykuda çünki) Hoya globulasa Hoya pauciflora (tam sizin şehirin serinliğine uygun bir hoya türü) Hoya chinghungensis ( umarım yaşatmayı başarabilirim) tek bir kök kaldı. Listeniz hiç abartı değil bence, balkonunuz çok güzel hoyaların sevdikleri bir aydınlığa sahip. Baktınız abartıya doğru gidiyor, hoyalardanda vazgeçemiyorsunuz , o zaman Sizde benim gibi yapın gözden çıkartabileceğiniz diğer bitkilerinizi hediye edersiniz değerini bilecek birilerine, nasıl fikir ama? ![]() Not aldım listenizi gönderim zamanı haber vereceğim. Bana gönderdiğiniz hoyaların kıymetini bildiğimi ve kayıplarımı nasıl telefi ettiğinizi hatırlatmama gerek yok sanırsam Tekrardan Teşekkürlerimi gönderiyorum. Çok değerli Kadir Kıymet bilen Dost ilan ediyorum sizi. Dilerim Sağlığınız elverdikçe, gönlünüzde hoyalara yer verdikçe herşey gönlünüzce olsun diyorum.... Düzenleyen missmenas : 01-10-2011 saat 01:45 Neden: yeni düzenleme |
|
![]() |
![]() |
|
|