agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya) > Üyelerin Hoyaları
(https)

Beğeni Düzeni5112Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-07-2011, 12:23   #571
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Sevim4,
Sevgili a1919,
Sevgili İlkin,
Sevgili Refiye,
sevgili Mozen,
Güzel dilekleriniz için Hepinize çok Teşekkür ederim. Darısı Sizlerin hoyalarına, hoyaların çiçeklerini koklayabilmek gerçektende müthiş bir duygu. Çiçek açtıramayanlarında bu duyguyu yaşamasını Dilerim.

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-07-2011, 12:33   #572
Ağaç Dostu

Nihayet Hoya Obscura ilk çiçeğini açtı. Gece saat 4 e kadar açmasını bekledim çifte sevinç yaşadım bir içeri bir dışarı gittim geldim. Bir gecelik gelin çiçeğimde ilk çiçeğini açtı. Hoya Obscuranında kendine özgü muhteşem bir kokusu var sanki acıbadem kokusu ve başkaca güzel çiçek kokularıyla birleşmişti. yoğun olarak algıladığım koku acıbadem kokusu ve şeftali kokusu vardı sanki. Birde gündüz koklamak lazım. yorgunlukla algılayabildiğim koku bunlardı
Name:  DSCF2028.jpg
Views: 645
Size:  32.9 KB
Name:  DSCF2027.jpg
Views: 571
Size:  12.4 KB
Name:  DSCF2044.jpg
Views: 601
Size:  56.2 KB
Bir gecelik gelin çiçeğide en az hoyalar kadar güzel kokusu var. Maalesef daha fazla bekleyemedim. Eminim dahada açacaktı başında beklerken uykum geldi.

Name:  DSCF2040.jpg
Views: 1198
Size:  30.7 KB
Name:  DSCF2038.jpg
Views: 564
Size:  26.5 KB

sibelim ve Denizardacan beğendi.
Eski 11-07-2011, 12:45   #573
Ağaç Dostu

Hoya Lasiantha çiçek tomurcuklarını iyice büyütmeye başladı. Büyük saksıya aldım dikkatlice bir kazaya uğramadan.
Diğer süprizde Hoya praetorii den geliyor, 1 tane çiçek sapı çıkarttı. İyice belirginleşsin diye beklemekteyim. Hoya praetorii yide kalıcı saksısına aldım. bu 2 tür çalı formunda büyüyor sardırıcı mekanızma yapmadım.
Name:  DSCF2030.jpg
Views: 606
Size:  41.8 KB
Name:  DSCF2031.jpg
Views: 630
Size:  42.1 KB

Hoya chinghungensis çeliğimden bir tanesi süprize hazırlanıyor. Çiçek sapını büyütüp açarsa ne mutlu bana

Name:  DSCF1986.jpg
Views: 573
Size:  17.9 KB
Name:  DSCF1987.jpg
Views: 566
Size:  18.7 KB

Denizardacan beğendi.
Eski 11-07-2011, 13:01   #574
Ağaç Dostu

sevim4's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
Çok güzel arkadaşım benimde hoya keri açtı.
Ellerine sağlık.

sevim4 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-07-2011, 13:22   #575
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Galeri: 66
Off bende demiştim komşumdan güzel kokular geliyor diye ama hiç aklıma gelmezdi gelin ve hoyaların kokusu

Fatih Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-07-2011, 13:37   #576
Ağaç Dostu

Fatih'cim,
komşuda bayram havası esiyor Gelinde çok güzel kokuyor sanki bütün çiçeklerin kokusu vardı her kokladığında başka çiçek kokusu geliyordu müthiş bir şey. kötü olan yanı ben iyice açmasını bekleyemedim ve sadece 1 gece açık kalıyor çiçeği.adı üstünde işte 1 gecelik gelin.

Eski 11-07-2011, 13:40   #577
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Çok güzel arkadaşım benimde hoya keri açtı.
Ellerine sağlık.
Sevim Hanım,
Gözünüz aydın, bu mutlu haberi paylaşmakta ayrı bir keyif. Lütfen benim içinde koklayın hoya kerriyi.
Kutlarım Sizi başarınızın devamını dilerim, bol bol çiçekli hoyalarınız gönlünüzdeki paylaşım sevgisini hiç eksik etmesin...

Eski 11-07-2011, 15:41   #578
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Bunlar ne böyle sevgili missmenas, gözlerime inanamadım sevgili arkadaşım, kutluyorum seni.

Bu kadar bakım, emek ve yorgunluğun keyfini çıkarıyorsun. Yakından tanıyan arkadaşlar iyi bilirler gösterdiğin özeni. Hani deseler ki şu pınarın suyu, hastalıklara şifa veriyormuş, bu sıcakta zor giderim herhalde. Oysa sen, hoyalarının suyunu bile bidonlarla dağ tepe demeden kaynaktan taşıyorsun. Hazırladığın toprağa " Sihirli Toprak " demek geliyor içimden.

Yüreğine sağlık canım.

maki01 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-07-2011, 22:32   #579
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-03-2009
Sayfayı her açışım da böyle güzel haberlerle karşılaşmak, ne kadar mutlu ediyor beni tahmin edemezsiniz Hatice hanım.Sizin canla başla çalışmanızı, verdiğiniz emekleri boşa çıkarmıyorlar, öyle hayranım ki azminize başaramıyacağınız bir şey olmadığını düşünüyorum,sizi yürekten kutluyorum. Çok yakında hoya cennetinizi görmeye geliyorum, bir arkadaşımla birlikte.Kucak dolusu sevgiler,

Hatice Tarhan Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-07-2011, 22:42   #580
Ağaç Dostu

agozce's Avatar

Giriş Tarihi: 27-04-2007
Galeri: 4
Hımm, çok güzel.

Demekki H.Obscura ve H.chinghungensis de alınacaklar listesine girmeli...

agozce Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 12-07-2011, 11:33   #581
Ağaç Dostu

Sevgili Agözce,
İlahi gece geldim Eve o yorgunluğumun tatlı bir Tebessümü oldu ''Hımm, çok Güzel'' ))
Alınacak listesi hiç bitmiyor inanınki.... Siz yinede bir liste oluşturun bence gelecek bahara elimde olabilir. Obscura var köklenmiş.

Eski 12-07-2011, 11:47   #582
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster
Bunlar ne böyle sevgili missmenas, gözlerime inanamadım sevgili arkadaşım, kutluyorum seni.

Bu kadar bakım, emek ve yorgunluğun keyfini çıkarıyorsun. Yakından tanıyan arkadaşlar iyi bilirler gösterdiğin özeni. Hani deseler ki şu pınarın suyu, hastalıklara şifa veriyormuş, bu sıcakta zor giderim herhalde. Oysa sen, hoyalarının suyunu bile bidonlarla dağ tepe demeden kaynaktan taşıyorsun. Hazırladığın toprağa " Sihirli Toprak " demek geliyor içimden.

Yüreğine sağlık canım.
Sevgili Maki01,
Su damacanalarım 1 tane kaldı dün hepsini suladım. Yarın su doldurmaya gideceğim.
Özellikle öğleyin cafeye gitmek için evde sabırsızlanmaya başlıyorum. Her yeni gün başka bir süprizle dolu. O kadar keyif verici ki anlatamam.
Hoyalarımda sanki beni eve bırakmamak için çiçeklerini gece açıyor. Anne gitme dergibi O kadar Huzurlu ve Mutluyumki, kelimelerle tarif edemem. Ben ne kadar Mutluysam Şirin'imde bir o kadar mutlu Hoya Cafe'de.
Toprak karışımımıda hoyaların çok sevdiğine inanıyorum. Gereken herşeyi sağladığıma inanıyorum hoyalarım için. Birde raflarım gelirse değmeyin keyfimize olacak.
Deselerki hoyaların için Tayland'dan su getirmelisin, oturur bir çaresini ararım nasıl getirtebilirim diye. Ama gözlemlediğim o ki hoyalarımın burda Antalya'da da çok mutlu olduklarına inanıyorum. Yakın bir zamnda buhar makinası almam gerektiğine inanıyorum....

Eski 12-07-2011, 11:52   #583
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hatice Tarhan Mesajı Göster
Sayfayı her açışım da böyle güzel haberlerle karşılaşmak, ne kadar mutlu ediyor beni tahmin edemezsiniz Hatice hanım.Sizin canla başla çalışmanızı, verdiğiniz emekleri boşa çıkarmıyorlar, öyle hayranım ki azminize başaramıyacağınız bir şey olmadığını düşünüyorum,sizi yürekten kutluyorum. Çok yakında hoya cennetinizi görmeye geliyorum, bir arkadaşımla birlikte.Kucak dolusu sevgiler,
Hatice hanım,
öğleyin saat en geç 2 gibi cafeyede oluyorum. Geleceğiniz zaman haber verirseniz çok sevinirim.
1 tane arkadaş yetmez dermişim gelecek yıl dan itibaren gezi mekanı olacağına inanıyorum. Hoyalardaki çiçek kokuları eminim birbirine karışacaktır....

Eski 13-07-2011, 12:33   #584
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Uzun zamandır birşey yazamasam da bil ki sürekli bakıyorum sayfana ablacım Chinghungensis yeni dikkatimi çekti, minicik yapraklarıyla bu da çok güzel bir türmüş. Edinilecek türlerin arasına, Mathilde'nin yanına eklendi

Yakında umarım bir süpriz de benden gelecek, Krohniana çiçeğini epey büyüttü. Bu haliyle bile sabah akşam başındayım, açarsa nasıl çıldıracağım kimbilir

elek Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 14-07-2011, 06:52   #585
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
missmenas toprak karışımınızı tarif edermisiniz . birde elinizdeki hoya ceşitlerinde sadece sarı acanı varmı ? bir sitede görmüştüm büyük top halinde sapsarı acıyor cok hoşuma gitmişti benim cicekler bildiginiz gibi ya sarı ya beyaz acıyor

iris41 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 15-07-2011, 12:53   #586
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2010
Hatice hanı size bahsettiğim Kşçunun carnosası böcekten ve bakımsızlıktan görünmüyor ama şu çiçeklere bakın sadece kafeslerden çıkan gübreyi koyuyor saksıya her daldan tomurcuk fışkırmış adeta

Eklenen Resimler

bettyycim Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 15-07-2011, 22:54   #587
Ağaç Dostu

huzunperest's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2007
Galeri: 23
Canım arkadaşım hoyalar ile ilgili azmini başarılarını gururla seyrettim. Sayfalarda gezindim hoyalar arasında kendimi kaybedip yeniden buldum. Ellerine, yüreğine sağlık. Şimdi bir uçak bileti bulup hoyaların arasına karışmak geldi içimden Ne yapsam bilmem ki.....

huzunperest Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-07-2011, 01:04   #588
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Galeri: 66
EE ablacım yok mu hiç görsellerle dolu güzel haberler

Fatih Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-07-2011, 08:44   #589
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iris41 Mesajı Göster
missmenas toprak karışımınızı tarif edermisiniz . birde elinizdeki hoya ceşitlerinde sadece sarı acanı varmı ? bir sitede görmüştüm büyük top halinde sapsarı acıyor cok hoşuma gitmişti benim cicekler bildiginiz gibi ya sarı ya beyaz acıyor
Sevgili iris,
Toprak karışımı ile ilgili en son hoya carnosa sayfasında yazmıştım, son 4 sayfayı bir gözden geçirmeniz gerekiyor.
Sadece sarı açan, birkaç çeşitim var henüz yeni oldukları için çiçeklerini göremedim daha. Yakın bir zamanda aksilik çıkmazsa Hoya lasiantha açacak. Tek bir çelik olarak diktim, devamıda henüz yok yani. Diğer sarı açanlar nelerdi onlarıda hatırlayamıyorum. Bir ara net bağlantısı olunca cafede zamanım olacak çünki. Listemi günceller yayınlarım.
Şu anda açmış olarak sarı beyaz olanı hoya obscura var ve kokusuda gerçekten çok güzel. Elimde köklenmiş olanıda var.

Düzenleyen missmenas : 16-07-2011 saat 08:45 Neden: Kelime hatası
Eski 16-07-2011, 09:03   #590
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi huzunperest Mesajı Göster
Canım arkadaşım hoyalar ile ilgili azmini başarılarını gururla seyrettim. Sayfalarda gezindim hoyalar arasında kendimi kaybedip yeniden buldum. Ellerine, yüreğine sağlık. Şimdi bir uçak bileti bulup hoyaların arasına karışmak geldi içimden Ne yapsam bilmem ki.....
Canımsın,
1 saatlik mesafedeyiz, Havalimanıda sadece 15 dk. mesafede bana. Aslında Agustos ayında, sevgili delete61 ve sevgili karalale gelecek.
Eylül ayındada, Değerli hocamız Sevgili Dkp, ve Adana'dan 2 Arkadaşımız Hazan-z ve Maki01 ayarlayabilirlerse Eylülde 4lü bir hoya toplantısı yapacağız. Eylül Ayına ayarlayabilirsen süper olur derim.
Bugün bunları başarabiliyorsam sizlerin sayesinde, Sevgili Dkp ve sen olmasaydın ben bugün bu güzellikleri yaşamıyor olacaktım. Hala yabancı sitelere bakıp iç geçiriyor olacaktım.
İyiki varsınız diyorum ve hep kulaklarınızı çınlatıyorum.
Bu aralar sürekli düşündüğüm bir olay var. Uluslararası Türkiye mum çiçeği yetiştiricileri derneği (isim değişebilir) ve yılda 2 defa eğitim semineri düzenlemek istiyorum. Akdeniz üniversitesini bir ziyaret etmem gerekiyor. Böyle bir eğitim semineri için, değerli akademisyenler de aramızda olsun istiyorum. Henüz sadece düşüncede bunlar Tabiikine.

Dernek olayına sıcak bakan ve dernek kurmakta deneyim ve tecrübesi olan Arkadaşlarımızın önerilerini bekliyorum.

Eski 16-07-2011, 09:13   #591
Ağaç Dostu

Sevgili Bettyycim,
Bunlar ne güzel kareler böyle. Süpersin valla, ya ben anlamıyorum bu bazı hoya sahiplerini. Böyle nadir bulunabilen bir çiçeği nasıl ihmal ederler. Kuşların gübreside maşallah yani çok iyi yaramış carnosaya. Bir kuşcumu ziyaret etsek acaba dermişim. Bende yarasa gübresi var şimdilik o yetiyor. Zaten Asiye coştu, 3 tane peşpeşe açacak, açmak için yine geceyi beklemese diyorum

Sevgili Fatih,
az kaldı görsel şölen için. Kokular birbirine karışmaya başladı, Yakın bir zamanda hoya bogor açacak her 2 çiçek sapındaki tomurcukları iyice büyümeye başladı. Hoya Lasiantha yı çok merak ediyorum bir açsın bol bol resimler eklerim. Önümüzdeki hafta sonuna kadarda reflar geliyor.
Herşey süper olacak yani....

Eski 16-07-2011, 12:18   #592
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-10-2010
Galeri: 2
Yok, yok Hatice hanım. Size artık yetişemiyoruz. Önce bol çeşit, sonra Hoyacafe şimdi de Uluslararası Türkiye Mum Çiçeği Yetiştiricileri Derneği. Bu işin sonunu mu, bizim sonumuzu merak edeyim bilemiyorum valla... Siz fikrine girdiyseniz bu iş olmuş demektir zaten. Yeni hayallere devam. Sizin h. calycina yı getiremiycem galiba.... dermişim. Böyle büyümeye devam ederse arabaya sığmıycak..... Selamlar....

karalale Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-07-2011, 23:42   #593
Ağaç Dostu

Sevgili Karalale,
Yüreğime inecektiniz az kalsın ben onu üzerinde açmış çiçeğiyle hayal ediyorum hep. Gerekirse budayıp bana sadece köklerini getirmeniz bile yeter Maşallahınız var sizinde, bütün hoyalarınız bakımlı sanki yılların hoya koleksiyoncusu gibi oldunuz, Nazardan esirgesinler sahiplerinin azmini(burda kendimide dahil ediyorum). Bir şeyi Sevmek ve benimsemek ne kadarda önemliymiş.... Bu Azmin elinden ne kurtulur bilemiyorum.
Az kaldı Ağustos ayına tembihle lütfen biraz uykuya yatsın çiçeklerini burda beraber koklayalım....

Eski 17-07-2011, 09:16   #594
Ağaç Dostu

huzunperest's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2007
Galeri: 23
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Canımsın,
1 saatlik mesafedeyiz, Havalimanıda sadece 15 dk. mesafede bana. Aslında Agustos ayında, sevgili delete61 ve sevgili karalale gelecek.
Eylül ayındada, Değerli hocamız Sevgili Dkp, ve Adana'dan 2 Arkadaşımız Hazan-z ve Maki01 ayarlayabilirlerse Eylülde 4lü bir hoya toplantısı yapacağız. Eylül Ayına ayarlayabilirsen süper olur derim.
Bugün bunları başarabiliyorsam sizlerin sayesinde, Sevgili Dkp ve sen olmasaydın ben bugün bu güzellikleri yaşamıyor olacaktım. Hala yabancı sitelere bakıp iç geçiriyor olacaktım.
İyiki varsınız diyorum ve hep kulaklarınızı çınlatıyorum.
Bu aralar sürekli düşündüğüm bir olay var. Uluslararası Türkiye mum çiçeği yetiştiricileri derneği (isim değişebilir) ve yılda 2 defa eğitim semineri düzenlemek istiyorum. Akdeniz üniversitesini bir ziyaret etmem gerekiyor. Böyle bir eğitim semineri için, değerli akademisyenler de aramızda olsun istiyorum. Henüz sadece düşüncede bunlar Tabiikine.

Dernek olayına sıcak bakan ve dernek kurmakta deneyim ve tecrübesi olan Arkadaşlarımızın önerilerini bekliyorum.
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben sadece küçücük bir sebep oldum hoya deryasına girmen için, senin içinde yanan bir hoya aşkı varmış zaten

Ağustos ayı değil ama eylül ayındaki toplantınıza katılmayı çok isterim. İnşallah uygun zamanıma denk düşer.

"Mum çiçeği yetiştiricileri derneği" kulağa hoş geliyor. Hele ki bu derneğin kurucu üyesi olmak ayrı bir gurur ve onur olurdu. Tüzük hazırlamak, dernek kurmak, en az 7 kurucu üye bulmak kolay...Ancak uygulama bazında bir çoğumuzun farklı illerde yaşıyor olması derneğin çoğu faaliyetini hakkınca yerine getiremeyişimize yol açabilir. En basit söylemle yönetim kurulunun tüm üyelerinin aynı ilde olması gerekir. Ama imkansız değil tabi ki bu durum. Çıkabilecek zorlukları, aksaklıkları baştan etraflıca düşünüp tasarlarsak daha sağlıklı ve amacına ulaşan bir oluşum çıkarabiliriz. Gönül ister ki bir ilde dernek merkezi olsun sonra hoya severler çoğalıp çoğalıp her ilde bir şube açsın) çalışmalarını yürütsün. Gerçekleşmeden önce hayali kurulmayan bir başarı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de teklifine gönülden destek veriyorum arkadaşım. Dernek kurulması ve mevzuatı konusunda yeterince tecrübem var. Her konuda yanınızda olacağımı bilmeni isterim.

huzunperest Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-07-2011, 09:39   #595
Ağaç Dostu

Hatice Hanım, hiç merak etmeyin hepsi tembihli. Özellikle de benimkiler. Hiç kendinizi yormayın, yaveşşş, yaveşşşş büyüyün, öle çiçek vercem diye kendinizi yormayın dedim. Sizinkine de az uyku ilacı verdim. Arkadaşlarının yanına gelince mutluluktan açacaktır artık. Çok güzel oldu ama... Gümrükçülerin gözüne takılmaz inşallah. Bir an önce gelip, ellerinize teslim etsem. Görüşmek dileğiyle, sevgiler....

Eski 18-07-2011, 15:54   #596
Ağaç Dostu

yıldıztozu's Avatar

Giriş Tarihi: 25-02-2010
Hatice hanım,
Eylül ayında ben de sizinle bir arada olmak isterim.
Tabii ki izin varsa ve müsait olursam.

yıldıztozu Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-07-2011, 08:59   #597
Ağaç Dostu

Sevgili Yıldıztozu,
Dilaver Bey'in tam geliş tarihini alalım burdan yayınlarım önceden şu Tarihte diye ve Sizide aramızda görmek hepimizi mutlu eder buna inanabilirsiniz. Hoyalara gönül vermiş birkaç kişi olduğumuz için böyle bir tanışma ve fikir alışverişi toplantısı çok güzel olur.
İzin istemeniz beni şaşırttı diyebilirim, bütün hoyacılara kapım herzaman açık biliyorsunuz. Eylül de olmasa bile ne zaman isterseniz ve müsait olursanız beklerim.

Eski 19-07-2011, 09:08   #598
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi huzunperest Mesajı Göster
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben sadece küçücük bir sebep oldum hoya deryasına girmen için, senin içinde yanan bir hoya aşkı varmış zaten

Ağustos ayı değil ama eylül ayındaki toplantınıza katılmayı çok isterim. İnşallah uygun zamanıma denk düşer.

"Mum çiçeği yetiştiricileri derneği" kulağa hoş geliyor. Hele ki bu derneğin kurucu üyesi olmak ayrı bir gurur ve onur olurdu. Tüzük hazırlamak, dernek kurmak, en az 7 kurucu üye bulmak kolay...Ancak uygulama bazında bir çoğumuzun farklı illerde yaşıyor olması derneğin çoğu faaliyetini hakkınca yerine getiremeyişimize yol açabilir. En basit söylemle yönetim kurulunun tüm üyelerinin aynı ilde olması gerekir. Ama imkansız değil tabi ki bu durum. Çıkabilecek zorlukları, aksaklıkları baştan etraflıca düşünüp tasarlarsak daha sağlıklı ve amacına ulaşan bir oluşum çıkarabiliriz. Gönül ister ki bir ilde dernek merkezi olsun sonra hoya severler çoğalıp çoğalıp her ilde bir şube açsın) çalışmalarını yürütsün. Gerçekleşmeden önce hayali kurulmayan bir başarı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de teklifine gönülden destek veriyorum arkadaşım. Dernek kurulması ve mevzuatı konusunda yeterince tecrübem var. Her konuda yanınızda olacağımı bilmeni isterim.
Sevgili Huzunperest,
ne güzel bir haber bu böyle, eee artık bu demek oluyorki Size çok iş düşecek bu konuda Telefonlaşalım lütfen.
Sağlam bir temel üzerine kurulsunki devamıda gelsin. Henüz düşünceden öteye gidemedim, Hoyalara gönül vermiş Arkadaşlarımızında fikirlerini ve görüşlerini almak isterim.
2. şube İstanbul veya İzmir olabilir ve illaki Merkez Antalya olmak zorundada değil ben şube de açabilirim.
Havalar birazcık serinlesin bu konuyla ilgili çalışmalarımı ve Fakülteye ziyaretimi yapacağım. Sıcaktan dışarı çıkılmaz oldu burda.
Belkide Eylüldeki toplantımızda bu yönde olabilir.
Dilaver Bey nerelerdesiniz?

Eski 19-07-2011, 09:14   #599
Ağaç Dostu

Asiyem den güzel görüntüler.
hoyalara çiçek açtırmak onlara çok iyi bakmakla olmuyormuş demekki. Ne istediklerini bildikten sonra hiçte zorlanmadan peşpeşe çiçek açabiliyor. Yıllarca bekledikten sonra Asiyeyi böyle görmek nasıl Mutlu ediyor anlatamam kelimeler yetmiyor.
İllaki çiçeklerini gece açmaya başlıyor. Saat 3 e kadar bekleyebildim, bu kadarını açtı ancak.
Şimdi cafede beni bekliyordur eminim.

Eklenen Resimler

Eski 19-07-2011, 09:20   #600
Ağaç Dostu

Asiye nizle tanışmayı, o anı ölümsüzleştirmeyi, çiçeklerini koklamayı sabırsızlıkla bekliyorum Hatice hanım. Muhteşem... Sevgiler, selamlar...

Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025