![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Şeker gübre amonyak sülfat olarak geçiyormuş.. Sanırım hoyalara amonyak iyi geliyor çünkü hoya koleksiyonerlerinin kullandıkları biralı gübre tarifinde de amonyak var. Bu gübreyi deneyenler çok memnun kaldıklarını söylüyorlar. Tarif şöyle; 1.5 bardak, 35ml bira 1/2 bardak amonyak 1 bardak magnezyum sülfat 2 bardak su 1/2 bardak pekmez 4 çorba kaşığı çiçek coşturan herhangi bir sıvı gübre 250-500 mg--vitamin B-12 Bu karışımı 4 litreye bir kaşık olarak kullanıyorlar. İçimde biraz da olsa kimyagerlik olmadığı için henüz denemedim belki demek isteyen olur diye tercüme ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|