![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Harikalar! Sevgili cicada sen de harikasın tebrik ederim. Akşama muhteşem kokularını da etrafa dağıtınca karşısında bir kahve keyfi yapılır. ![]() Torun sevgisi bir başka oluyormuş. ![]() Nummularoides pek gayretli, inşallah en kısa zamanda ben de onun çiçeklerini fotoğraflarım. Şimdilik serpensle birlikte kardeş kardeş büyüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Heyecanla daldım sayfaya İmperialis çiçeklerini açtı diye ![]() Bu güzeldi ama huzunperest Arkadaşımızın Kardeş Prensesleride güzelmiş.Görüntüsü Gönlünü, Çiçekleri Evini şenlendirsin arkadaşım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, dün akşam ilk defa carnosa'nın kokusunu duydum; calycina ve pachyclada'dan daha güzel olduğuna karar verdim.. Ayrıca çiçekleri de böyle parlak sanki kadife gibi, diğerlerinin çiçeklerinden daha bir güzel sanki.. Eskiden hoya carnosa der geçerdim ama bu kadar yaygın olmasının bir sebebi var, o da hem güzelliği hem de sık ve uzun süreli çiçek açması.. İmperialis'e gelince artık yarın falan açar diyorum ama kısmet... Sabır sabır.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Bu ne nazdır :)
Yav inanamıyorum; ne nazlandı şu imperialis ![]() Tomurcuklarının gerçekten domates büyüklüğünde olduğunda abartı filan yok de mi cicada? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Hoya cornosa kokusunu aldın demek ki. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Aynen bende öyle foruma girer girmez daliyorum bu sayfaya, uzaktan bile beklemesi Muhteşem Güzeli ne zormuş ![]() Çok nazlandı Prenses, açsın artık. Düzenleyen missmenas : 01-06-2010 saat 10:46 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Ee, o zaman davul kadar oldu tomurcuklar desenize ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
nihayet
Evet uzun bekleyişin ardından imperialisimiz açtı. Ama henüz tam açılmadı yavaş yavaş açılıyor. Tam olarak açıldığında yeni fotoğraflar yükleyeceğim. Canavar gibi kocaman, carnosanın bir çiçeği kıyaslarsanız devasa kalıyor. Kokusu muhteşem ama çok yoğun değil. Her hoyanın ayrı güzel kokusu var müthiş bir şey. Düzenleyen cicada : 05-06-2010 saat 09:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Seramik bir biblo gibi, çok güzeller, kutluyorum sizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cicada, bu güzelliğe kelimeler yetmez.ÇOoOOOk !!!! ama çok güzel !!! Nihayet ya , ben bile burdan beklerken nihayet diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Evet, evet Bende görmek için can atıyorum genel halini. ( Gözümde canlandıracam Evimin hangi dip köşesine kurulabilir böyle bir Güzellik diye ![]() Hayal kurmak ne güzel şey Benim gibi bir Hoya delisine (affedersiniz) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşllah sevgili cicada, darısı bizlere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|