![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Baharla beraber evde, mum çiçeklerinde uyanış başladı. İlk müjdeyi veren benim Carnosa oldu. Geçen sene ağustos ayında 2 çiçek sapı oluşmuş ve birisi çiçeklenmişti sadece. Bu sene yerini kuzeye bakan sabah ve akşamüzeri güneşi alan bir pencere kenarına yerleştirmemle beraber, çiçek sapı sayısı üçe çıktı ve üçü de çiçek verecek gibi görünüyor. Alt dipte, gölgede kalan çiçek sapını yukarıdaki dallardan birine iliştirip, güneşle yüzleştirince, onda da hareketlenme başladı. Çiçekleri sabırsızlıkla bekliyorum Kokularını özledim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
Bir haber de Hollanda'lılardan... Kayıplarımdan sonra kalan sağlar da ufak canlanma belirtileri göstermeye başladılar, ilk güneş ışıkları ile. Henüz uyuyan, bir yaprak dahi çıkarmamış olan Redbutton ve davidcummingiyi saymazsak diğerleri, yapraklar, sürgünler vermeye başladı. Hatta bella beni hem çok şaşırtan hem de çok sevindiren bir süpriz yaptı. Sanıyorum minicik boyuna bakmadan, bir çiçek sapı verdi. Bu kadar küçük bir çelik çiçek açmayı başarabilir mi bilmiyorum ama en azından geleceğe yatırım yapmış olacağız sanırım, başına bir kaza bela gelmezse ![]() İşte Hollanda'lılardan görüntüler: |
|
|
|
![]() |
|
|