![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sevgili kedicim bir iki haftaya kadar açacaklar yine resim eklicem o zaman , Senin hoya bile bu sene açar sana bir gelsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
inşallah diyiim ama daha kendi bile büyüümedi nasıl olucak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Bahar güneşini görünce hem büyür hem açar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar hoya karnosamın son hali birkaç gün içinde açacak daha 25 e yakın çiçek başağı var yaza kadar evimi şenlendirecek sizlerle paylaşmak istedim... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Çok taze ve canlı maşaallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Nefesimi tutarak baktım, nerdeyse ekrana yapıştım şapka çıkartıyorum ![]() Canım hava raporuna baktım ![]() Bravo, Kutlarım.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Çok taze ve canlı maşaallah Sevgili kedicim canım benim imkan olsada birde yakından görsen inan açmasını dört gözle bekliyorum yaprakların yavaş yavaş hareketlenip pıtır pıtır açması öyle hoş oluyorki anlatamam.. ![]() Sevgili missmenas beğendiğine çok sevindim bu başarıda senin gönderdiğin besinlerin rolü çok büyük yani başarı bir anlamda senin canım arkadaşım. Daha geçtiğimiz çarşamba kar yağmıştı bol bol karsuyu topladım şimdilik kar suyu fısfıslıyorumyağmur suyu toplama imkanım yok maalesef olsaydı çok iyi olurdu. Evet haklısın güneşte fısfıs yanık yapıyor güneş geçince yaparım **** perde arkasında koruyarak yaparım canım uyarın için çok teşekkür ederim sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar hoyam çiçek açmaya başladı bu ilk açan çiçek başağı daha resimdede görüldüğü gibi biriki gün içinde açacaklar inşaALLAH . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu akşam 3. çiçek başağıda açıyor tam açarken yakaladım hemen sizler için fotoğrafladım ancak üçüde birbirinden uzak olduğu için bir araya getiremedim , Kısmetse dördüncüyle birlikte hepsinin fotoğrafını eklerim inşaALLAH.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Kokusu nasıl yoğunmu canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Evet birtanem çok yoğun kokusu var maşaALLAH darısı senin hoyanın başına inşaALLAH ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar hoya karnosamın ikinci kısım çiçekleri daha bir çok çiçek başağı var sırası geldikçe resimlerini ekleyeceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
nasıl başarıyosunuz arkadaşlar ![]() ![]() kocaman bir maşallah sevgili pembegül başlığı açtığınızdan beri sizi takip ediyorıum bu açanlar fincaki carnosamı acaba birde püf noktaları neler acaba açması için napmam gerek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Abla yukardaki son resiim inanılmaz güzellikde daha bi net çekme imkanın yokmu şu güzelliğii ölümsüzleştirelim.müthiiş ya ..ne yaptın da böle çılgına döndü bu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülşen beğediğine sevindim teşekkür ederim,Hoyalar güneşi çok seviyor benim hoyam 4 yaşında ve iki sene önce çiçek başağı yaptı açmadan büyümeden iki sene öyle durdu son bir sene güneyden bol güneş alan pencereye aldım ve son 4 ay ara ara sulama suyuna gübre kattım sonuç bu ... ![]() Birde fincandan alalı çok oldu fincandan çıkardığımda fincanın dolusu kök olmuştu bu hoya fincana diktiğim hoyalardan değil.. ![]() Sevgili kedicim ben bu resmi gece çektim ışık pek iyi değildi senin için bir daha çekerim... gübrenin çiçek açmasında büyük payı var iyi yanmış çiflik gübresi işe yarar ancak azar azar şerbet şeklinde verin ben on sene önce bir hoyayı fazla gübre verdiğim için bir gecede yanıp öldü çok az doz verin gübre verecekseniz.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kedicim hoyamın tüm çiçeklerini sizler için fotoğrafladım beğenekmisiniz bakalım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah abla harikasın harikalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Hoya karnosamın son hali ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
İnan abla şaka gibi ![]() maşalah diyiimde sen anla.. ![]() görülmüş şey diğil bu nasıl bi çılgına bağlanmaktır böyle ..delirmişcesine açıyor..bizide görsel şöleniyle mutlu ediyor..ben bakmaktan kendimi alamadım sen canlısını görüyosun ne yapıyosun acaba ?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Beğen tuşuyla bırakamıcam kusura bakmayın tek kelimeyle muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2011
|
Sayın pembegül bizi eğitmelisiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mhrslm estağfirullah eminim sizlerde çok başarılısınız benimki sadece şans diyorum tabi arkadaşlardan çok şey öğrendim deneme yanılma ile kendi tecrübelerimde oldu hepsi bu.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|