![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Pembegül, bende çok Sevdim Nakkaş sarmaşığını ![]() Bende Sana benden istediğin başkaca birşey köklendireyim, karşılıklı Sevinelim, mümkünse ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Abla benim msndeki avatar hatice ablanın müthiişş olann hoya crinkle 8 ben ondan gözüümüü alamadığım için avatarım yapmıştım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kedicik bunlar sevgili missmenastan gelen hoylar isimlerini yine yazmayı unuttum son halleri güneş olmadığı için biraz bulanık oldu resimler .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Kedicim bunlarda arapsaçı ve nakkaş sarmaşığı görmek istediğin için ekledim cnm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Veeeee buda senin hoya yeni saksısında .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Abla çok güzell görünüyolar ![]() ![]() Hatice abladan gelenler sanki biraz mutsuz gibiler ,o ilk canlılıkları yok **** besin ihtiyacımı var nedir? Hatice abla görseydi tam teşhişi koyardı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Bakalım kedicim hatice bir görsün birşeyler söyler ona göre hareket edicem hoyalarımı kaybetmek istemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Pembegül, Hoya kerri haricinde gayet iyi gözüküyorlar. Keşke kalıcı saksılarına aktarmış olsaydınız, bu ay sonunda bu işlemi bence hemen yapmalısınız. Arada birde olsa mutlaka besin takviyesi yapmanız gerekiyor. Ben her sulamada besin veriyorum. Besin takviyesine ve kalıcı saksılarına geçmeniz gerekiyor. Kaybetme kaygınız için bir ciddi bozulma görmedim ben. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili missmenas hoş geldin cnm uyarın için teşekkür ederim evet kalıcı saksıya almadım senin diktiğin gibi kalsın istedim başka saksıya alırken çiçeğin keyfi bozulur diye korktum ,besin hersulamada veriyorum kış olduğu için haftada bir sulama yapıyorum ev çok nemli çürür diye korkuyorum .Bu hafta saksı alıp hemen değiştireyim o halde sevgiler selamlar canım .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Hoyaya besin olarak ne veriyorsunuz. Benim de minnacık 2 hoyam var da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç defa yazmıştım kullandığım gübrelerin neler olduğunu ![]() Sayfalarda bir düzenleme gerekiyor sanırsam aranılan bilgiler zor bulunuyor veya okuma zahmetine katlanılmıyor.Gerekli bilgilerde özellikle deneyim tecrübelerimiz sayfaların bilgi aktarımların arasında kalıyor. Gübre olarak toprak karışımında işlem görmüş keçi gübresi var. Sulama suyuna 20*10*20 + iz elementler katkılı kimyasal gübreyi veriyorum. Anaç tabirini kullandığımız birkaç yıllık çiçek açma konumuna gelmiş Hoyalara 15*30*15+ iz element katkılı gübreyi kullanıyorum. Bunların dışında 3 Ayda bir belli oranda 1,5 lt saksı harcına 1 tatlı kaşığı yarasa gübresi veriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesajlarımızda sohbetten, fotoğraflarımızda birbirine benzeyen tekrarlardan kaçınırsak faydalı bilgiler, bu kadar kısa sürede kaybolmayacaktır. Destek için teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sizi zahmete soktum. O kadar çok hoya başlığı var ki ben rastlayamadım demek ki. Okumaya üşenen bir insan değilim. Sabahtan giriyorum siteye gece yatarken kapanıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Pembegül ve Benol Hazaroğlu, ben genel olarak yazdım. Kusurum olduysa özür dilerim. Birçok önemli bilgiler sayfaların arasında gerçekten kayboluyor. Taabiiki soracağız, sormadan, bende birçok bilgiye ulaşamadım. Arkadaşlarım bilirler ne çok şişirmişimdir kafalarını. Hala ararım Eski Hoya koleksiyoncusu Dostlarımı. Tebrübe herzaman için değerlidir. Tekrardan Özür lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
İkinizede teşekkür ederim. Pembegüle bana 2 güzel hoya kazandırdığı için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size çelik göndermişmiydim ne güzel kimlere gönderdim hatırlamıyorum güle güle büyütün Benol Hazaroğlu bol çiçek açsın sizi keyiflendirsin, Güneşli yeri çok sever yalnız kızgın güneşten biraz konuması gerekir yaprakları yanık oluyor.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
pembegül hanım hoyalarınız mükemmeller ellerinize yüreğinize sağlık bol çiçeklerini görmekde nasip olur inşallah sizleri takipteyim mutlulukla sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
hoş buldum sevgili pembegülcüm sayfanızı yeni bulma şansım oldu çok sevindim benimde bir mum çiçeğim var yıllardır gözüm gibi baktığım hiç rastladınızmı bilmem ama benim mum çiçeğim açtığında bi kaç gün sonra çiçeklerinden damlacıklar akmaya başlıyo ben bunları su zanediyordum bir gün parmağımı değirince parmağıma geldi ve ağzıma aldığımda çok şaşırmıştım miss gibi doğal lezzetli bir bal oluşuyomuş meğer. zaten çoğunluk çiçek açtığını odaya girdiğimde aldığım kokudan anlıyordum nerden açmış diye bakınıyorum geceleri miss gibi kokuyolar. Bizdeki bu çiçek sevdası oldukça daha çookk güzel dostlar edineceğiz inşallah ANTEPTEN SEVGİLER Düzenleyen GÜLSEN_ : 26-02-2012 saat 09:19 Neden: eksik harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benim hoyalar çiçek tomucukları oluşturmuş dün gece fark ettim buyrun sizde resimlerine bakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Aslında bu tomurcuklar iki yıl önce vardı her nedense açmadı bu sene açıyorlar ,Her halde güneş faktörü önemli oldu o zaman yeri çok gölgeydi güney pencerede kışı geçirdi nerdeyse bütün kış güneş aldı hatta yaprakları güneş yanığı bile oldu . Şimdi ise güneşten korumak için perde yapıyorum yoksa çok yanacak ALLAH korusun.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Hoya karnosamın daha onlarca çiçek tomurcuğu var bu sene coştu ekim ayında yaptığı tomurcular büyümeye başladı yukardaki resimdeki tomurcuklar iki yıllık bu sene çok büyük gelişme kaydetti.Tekrar yazıyorum güneş alması çok önemli.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili pembegül, çok doğru bir gözlem. Böyle deneyim tecrübelerimiz olumlu yönde birçok kişiye yol gösterecektir. Bende Asiye'mi bol aydınlık bir yerde tutunca çiçeklenmişti, güneş almaları çok önemli rol oynuyor çiçeklenmesi için. Tabiiki besleyici besinide eksik etmemek gerekiyor. Dün mesajınızı okur okumaz kalktım acaba benimkisindede tomurcuk oluşumu varmı diye baktım ![]() Ellerine yüreğine sağlık, çok güzel büyütmüş tomurcuklarını. Düzenli toprağını nemli tutarsanız tomurcuklarını büyütüp açma olasılığı çok büyük. Soğuk Kış Gününün sıcak tebessümü gibi görselleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Çokda sağlıklı ve ben bu sene açarım der gibiiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |