![]() |
Sayİn kalambakli 263 gördüğüm zeytin çok güzel gelecegi olabilecek bir bonsai adayı.
Size ağacın bazı uygun yerlerine aşı yapmanızı önermek isterim. Başarılı olacağınızdan şüphem olamaz. Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Carissa'nın 27/Eylül/2012 görseli.
Eklenti 334703 |
Sn kalambaklı,
Sanırım bu da İzzet beyin emaneti olan ağaçlardan bir diğeri. Elinizde daha da güzelleşmeleri dileğimle... |
Evet değerli arkadaşım, rahmetlinin emanetlerinden biri, kendime baktığım gibi bakmaya özen gösteriyorum.
İzzet dostumun hatırası olarak umarım sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam eder. |
1 Eklenti(ler)
|
O vidanın gövdede ne işi var anlamadım :D
|
1 Eklenti(ler)
Ficus Carisa (İncir).
Eklenti 458887 |
Sn.kalambaklı.
Bu incir çalışmanızı sanırım biliyorum. Başka bir forumdada bu ağacınızın eski fotoğrafları mecut, değil mi? Doğrusu incir bonsai'sine sıcak bakmama rağmen bu çalışmanız çok çekici. Diğer 10 sayfadaki tüm çalışmalarınız çok güzeller ve benim gibi bir öğrenciye ders ve ilham kaynağı olacak nitelikte. Yaşmda sağlık ve çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim. |
Sayın badrobot, beğeniniz için teşekkürler.:)
Başka dediğiniz kendime ait forum sitesi ayrıca forumumuza girmeyen bonsai dostlarının da yapmış olduğum çalışmalarımdan haberdar olması için bazı çalışmalarımı gerekli gördüğüm bonsai ile ilgili forum sitelerine yüklüyorum. Saygı ve sevgilerimle, |
Üyelerin bonsaileri bölümüne konu açacakların dikkatine
Çalışmalarınızı ayrı başlıklar olarak açmanız gerekiyor. 2014 yılında eklediklerinizi yani son 3 tanesini ayırdım. Bu konuyu da kapatıyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025