![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2. Kurumuş dallara pek güvenme yağmur rüzgar kuşlar derken hemen kırılıyorlar. 3.Bahçeye dikince çok hızlı büyüyorlar. Acaba bir saksı içinde diksen de aradabir çıkartıp bonsaiymiş gibi kök budaması yapsan. Kolay gelsin . |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
fiyatlar 20 ytl ama dün kalanları 15 den aldım,ayrıca fidandan öte ağaç olmuşlar.kozalaklar filan çıkmış,kozalak oluşumu 10 yaşından sonra başlarmış..aslında dalları oynatınca çok çatır çutur sesler geliyor,ve oldukça fazla reçine sıvısı var dallar üzerinde.. bakalım nasıl olacak..haftaya inşallah bitecek. ihtiyacım olan malzemeler,toprak üstüne sereceğim ,toprakla taşları ayıracak bir muşamba ama delikli olmalı.ve duvarı kapatmak için kuru bambu gövdeleri lazım. bunlar konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Herkese selamlar, Tourkana gidis o yonde ki, guzel bir bahcen olacak. Asamalarla bahcenin guzelligini bizlerle paylasacagini ve bu paylasimidan da bircok arkadasin, bahcelerini duzenlerken yararlanacagini dusunuyorum. Ayrica bahce duvarinizin usta eller tarafindan oruldugu hemen fark ediliyor. O duvarin yari yuksekliginde,biraz alcak biraz yuksek[hepsi bir boyda olmasin] kalin tahta ayaklarin[direkler] uzerine yine kare seklinde kesip yerlestireceginiz kalin tahta basliklar ve basliklar uzerinde sergilenmis bonsaileriniz cok goz alici olur diye dusunuyorum. Bahcenizinen kisa zamanda tamamlayip, keyif yapmanizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|