![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-02-2007
|
Merhabalar, Çalışmalarınızı büyük bir hayranlıkla izliyorum, siz ve sizin gibi kişiler olmasa sanırım hala bonsai çalışmaları çok atıl bir yerde olurdur. Bayağ bir zaman geçmiş ama sormak istediğim ağacın altı kısmına denk gelen yere saksıya delik açığ açmadığınız ve sulamasını nasıl yaptığınızdır. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Orman tarzını sevdigim halde cesaret edemedim.Çalışmanız beni cesaretlendirdi. Mor salkım fidem toprakta bekliyor. düşüncem kaya üstü sizin bu çalışmanız gibi yapmak ancak topragın çevresini dagılmaması için ne gibi bir önlem almam gerektigi sorunu. saygı dolu sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Iyi gunler kirangokhan. Saksiya suyun suzulmesi icin delik acmadim. Agaci sabitlemek icin kucuk bir tasla teli yapistirdim. Agaci dikecegim yere 3cm kadar kalin dere kumu dosedim sonra toprak ve agaci telle sabitledim. Suladigim zaman suzulen su dere yatagina iniyor. Oradan su kaybolana kadar sulama yapmiyorum. Aradan 2 yil gecmesine ragmen agac daha saglikli ve sorunsuz yasiyor.(kurtbagri suya dayanikli suyu seven bir tur) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Latif bey sorunuzu pek anliyamadim. Bu sayfadaki 16 mesajdaki gibi bir calisma yapacaksaniz, topragin akmamasi yerinde durmasi icin asagidaki link size yardimci olabilir. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1464 Sorunuz bu degil de kaya uzerine agac dikecekseniz, kaya zaten saksi icerisinde olacagindan topragin akip gitmesi olmiyacaktir. Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
|
|