![]() |
|
![]() |
#256 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Mehmet Bey, bu bitkiler sürekli sabit olarak büyütülmüşler, hiç yön değiştirmemişler. o nedenle tek yönlü dal geliştirmişler. Dalların olmadığı kısmı siz de sürekli güneşe doğru baktırırsanız (gerkliyse) sanıyorum oradan da dallar çıkacaktır. Bendeki kalın gövdeli P.afraların gövdelerinden halen yeni filizler çıkmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
|
Bu sene bu yönde tutsam işe yarar mı diye düşündüm gündüz. Bir de insanoğlu büyük lokma yeyip büyük laf etmemeli dedim kendi kendime. Madem PA'ya ilgim az dı da ne diye gittim aldım dedim. Bir PA örneği daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Güzel afralar iki iki adayda güzel form alaçak kalitede. Gelişmeleri gerek forumdan geeksede yerinden bizzat görme şamsım olduğuna inanıyorum. Bu arada tourkana urlada bitse bile mehmedin orada aday ağaç çok bir ara toplu ziyaret yaparız ben mehmedi oyalar iken sen beyendiklerini çaktırmadan arabaya koy ![]() Zaten biz bir kaç operasyon yapıcaz urladaki dostlar ile ama mehmet önlemleri artırmış ![]() Güvenliği sıkı tutuyordu en son ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2008
|
Bir şarkıyı hatırlattı bana yine maşallah demek lazım nazar değmesin.Eline sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Mehmet, acerlerin sürgün uçlarını almıyorsun. Bu, gövde veya dal kalınlaştırma amacında olduğunu mu gösteriyor? Aksi halde uç alımı için geç sayılmaz mı? Çatallanmayı istediğin boğumdan uç alımı yapılması gerekiyor. Kıbrıs Akçaağacı ile benzer uygulamalar yaptığımdan, yorumların benim için önemli. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2009
|
merhaba, ben çiçeklere yabancı degilim ama bonsai konusunda çok fazla bir bilgim yok. gelin görünki yeni br bonsaim oldu ama ne türünü anlaya bildim nede bakımını ![]() ![]() Resim 281.jpg Resim 282.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
Ağacınızın türü Serissa Foedita, bakımı konusunda tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşacaklardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-10-2010
|
çok güzel çiçekleri oluyor beyaz yasemin gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
|
Alıntı:
Uçlarını almadan önce dalların biraz daha kalınlaşmasını da bekliyorum. Şimdi uç alırsam dallar ince kalacak diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
|
Yaz boyunca kullandığım gübre ve katkı maddeleri; Temel elementler olarak. Azot, fosfor ve potasyum. Ema. Hümik asit. Deniz yosunu, marka olark da maxi crop İzelementler. Toprak değişiminde Simderma, (bodur begonvili devirince kılcal köklenmede rolüne erken bir tanıklık etmiş oldum) Amino asit. Suyum çok kireçli olduğu için, aralıklarla, zaçı kıbrıs |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|