![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Iyi gunler Gumus, Sizlere birseyler verebilmissem, bu beni inanin cok sevindirir. Dediginiz gibi bonsai bir tutku, bir gonul, bir sevda isi. Basladiktan sonra da vazgecilemez gibi,yaptigin calismalari bizlerle paylas mumkunse resim de gonder[ benim calismalarim resimlerini gordugum bonsailerle boy olcusemez diye bir karamsarliga kapilmayin kimse bonsai yapimina baslarken iyi deyildi] resimlere bakarak belki sizlere daha fazla yardimci olabiliriz. Her sey diledignce olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yapraklanan agaclar
Iyi gunler, Buralara bahar geldi, har taraf her tonda yesille bezendi. Cicekler bir renk cumbusu, buna kuslar ve bocekler de katiliyor. Bende bunu yapraklanan bonsailerimin resimlerini gonderip sizlerle paylasayim dedim. Agaclarimdan ornekler[baharda] 003.jpg Kokleri kaya uzerine sarili tarzdaki disbudak agacinin yaprakli gorunusu. Agaclarimdan ornekler[baharda] 005.jpg Bu da supurge tarzindaki disbudagin yaprakli gorunusu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Eklenti 3756 Eklentide ki fotoğrafta, kökleri kayaya saran dışbudak ile ilgili gerek gelişmesi gerekse kayaya köklerini nasıl sardığı ve bunun ne kadar zaman aldığı hakkında neler söyleyebilirsiniz? Ben daha çok kökler ile ilgiliyim. İlk başlarda tel bir kafese felan mı bağlanıyor! Kafamda canlandıramadım doğrusu. saygılarımla, |
|
|
|
![]() |
|
|