![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar. Sarmasik agacim, yaprak budamasindan sonra verecegi yapraklari daha kucuk verecek. Agacin yapraklari acildigi zaman tekrar resim gonderecegim burdan bakabilirsiniz. Bonsaide bir agacin yapraklarini kucultmek icin yapilan islem yaprak budamasidir. Baska bir yontem varmi bilmiyarum. Yaprak budamasi , yaprak kucultmede olumlu sonuc alinan bir yontem, umarim istediginiz yaniti size verebildim. en guzel gunler sizlerin olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
akcaagac
Bu akcaagaci[ Acer buergerianum, ingilizcesi Trident maple] yapraksiz haliyle gormenizi istedim kisa bir zaman sonra yaprakli resmini de gonderecegim. Root over rock [koklerin kaya uzerine sarilmasi tarzinda] agaclarimdan ornekler[disbudaklar] 008.jpg Acer buergerianum agaclarimdan ornekler 031.jpg Koklerin yakindan gorunusu agaclarimdan ornekler 032.jpg Dallarin yakindan gorunusu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
gerçekten çok güzel ağaçlar sizin galiba root over rock a karşı özel bir ilginiz var. merak ettiğim şey ağacın köklerinin bu şekilde taşa sarılması tahmini nekadar zaman gerektirir? böyle bir stili uygulamak için sıfırdan kök gelişmesini mi beklemek gerekir yoksa mecvcut kökler taşa sarıldığı zaman daha kısa bir süre sonra kökler taşa sımsıkı sarılıp taşın şeklini alıyormu eğer byle bir uygulama yapmak istersek doğru zaman nzamandır? şimdiden teşekkürler. Bu arada herkese yeni bir üyeniz olarak tekrar merhabalar! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-05-2007
|
Alıntı:
bu Akcaagacda kullandiginiz yaban cilekleri müthis ![]() Bende cok kullanırım bu yüzden sürekli 5 kasa çilek bulunduruyorum. orman stilinde ve kayarla yaptıgım uygulamalarda kullanıyorum hatta birkac tanede volkanik kayaya sadece cilek diktim ![]() bu mesajımda arkadasların dikkatini bu yönede cekmek istiyorum Ali Bey size ve Bonsailerinize saglikli bir yasam dilerim saygılarımla selamlar Okan |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bonsibet merhaba, agaclarinizin fotograflarinizi bizlerle paylastiginiz zaman Tum bu soylediklerinizi gorme firsatimiz olacak. Ben sizin agaclarinizin da emek verilmis guzel agaclar oldugunu dusunuyorum. Varsa ozelliklede zeytin agacinizin bir resmini gormeyi istiyorum. Dag cilekleri, Alpler cilegi(Alpine strawberry, Latince ismi, Fragaria vesca) Tohumlari dustuk sonra behcenin her yerinde bitiyor, Misafir gelen cocuklar kucucuk cilekleri koparip yemeyi seviyor. Meyveler normal cilekten daha guzel kokuyor. Zamanla odunlasmis bir govdeleri oluyor ve en ucta yaprak acip meyveler veriyor Kucuk saksida 3-4 tanesi bir yerde guzel gorunuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|