![]() |
harika bir yerde yaşıyormuşsun.allah uzun ve mutlu ömürler vesin ilknur
|
Maşallah gullerine.Benim icinde o guzel yerlerin kokusunu icine cek.bir gun yolumuz dussunde kahveyi beraber icelim ablam.afiyet olsun:))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu gülde sana gelsin ablacım. |
3 Eklenti(ler)
İyi akşamlar sevgili Sûz-i Dilârâ abla sağolsun göndermişti. Bu minişleri.
Bu atlas galiba köklendi yaprağın ucunda hareket var.Eklenti 672324 Bu kaktüsün adını unuttum buda uzadı. Eklenti 672325 Crassula marnierina malesef durumu kötü. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Buradaki kaktüsüm. Çiçek açtı ama bu günlerde yağmur yağdığı için. Kapalı tam açılmadı😓
|
2 Eklenti(ler)
|
Toprak sert görünüyor ve fazla ıslak, mercimek boyutunda bol çakıl taşını topla;)
Ölçü şöyle olsun, pet bardağın yarısına kadar çakıl taşı, yarısına kadar torf, bir yemek kaşığı da bahçe toprağını ekle, bir kapta karıştır, sonra pet bardağa doldur, crassula çeliklerini hafifçe batır. Sulama, sadece cam sil şişesi gibi bir şey varsa günde bir kere fısfısla. Tutmazsa da üzülme, buradayız evvel Allah:D |
İlknur'cuğum sempervivum saksısını değiştirmesen iyi olur.Çünkü kol atıp yavrulamış.Belki yavrular saksısı değişince bozulur.Yavrular büyüyünce diğerlerini boğacaktır.Bence bir kaşık yardımıyla diğerlerini saksıdan çıkarabilirsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hepsi yavru çıkarmış.😊mor olanda. Sizin oralara yağmur ya da dolu yağdı mı . Burada iki gündür çok güzel yağıyor |
Siz başarırsınız. Kolaylıklar dileriz .Elimizden gelen olursa yardım ederiz mutlaka.
|
Alıntı:
|
Biz teşekkür ederiz. Sizler iyisiniz yoksa bizlerle bir araya gelme şansınız olmaz idi . Siz iyisiniz ki bizleri de iyi görüyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Evet Adana eskiden farklıydı şimdi nüfus sığmaz oldu buraya gerçi İstanbul'da aşırı kalabalık oldu artık.
|
1 Eklenti(ler)
İnsan bazen sessizlik ister. Ve içindeki gürültülerin buna ayak uydurmasını bekler. 😊🌳🌷🌹
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Buradaki sarı çiçekli ağaç bugün baktım ki böyle olmuş. Tohum oluşturmuş galiba.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İyi günler birkaç bitkim benimle küsmüş paylaşmadım diye. Gönülleri kalmasın leş kaktüslerim köklenmişler.
Eklenti 672957 Eklenti 672958 Bu pencerem bunların. Eklenti 672959 Kalanchoe kewensis sevgili SDurul ablam göndermişti , yine çok teşekkür ederim ablacım. Bir yaprağı kopuldu bende kıyamadım atayım yanına gömdüm, oda köklenmiş ve yavrusuda var. Eklenti 672960 Bunlarda benim minik sempervivumlarım. Kenarlarında yavrularıda var. |
5 Eklenti(ler)
Sedum palperim.onuda ayrı saksıya aldım.
Eklenti 672962 Küpelim hala açılmadı gidip gelip bakıyorum iki tomurcuk tek kaldı, açmadan tomurcuklara birşey olacak diye korkuyorum. Diğer tomurcukları döküldü güllerdeki böcekler vardı üzerinde. Eklenti 672963 Buda başka penceremden toplu hali. Eklenti 672965 Çok tatlı yiyesim geliyor.😏😊 Eklenti 672964 Bunlarda biraz gelişme var. |
2 Eklenti(ler)
Tarladan birkaç görüntü .
|
2 Eklenti(ler)
Bugün hava kapalı arada çok güzel yağmur yağıyor.
|
Alıntı:
|
Hepsi çok güzeller ama sukulent ve kaktüsleri ayrı bir beğeniyorum :) Uzun ömürleri olsun..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025