![]() |
Emires / Balkon, ev
Herkese merhabalar,
evdeki güzellerimin fotoğraflarını burada paylaşmak harika olur diye düşündüm. Paylaşanları çok beğendim, aranıza katılayım dedim. Sevgiler... Hatay'dan selamlar.. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
[ATTACH]560731[/ATTACH
Afrika menekşe güzelim "Bir tutkudur Kohleria..." |
Sayfaniz hayırlı olsun sevgili emires.Görüyorum ki tam benim sevdigim çiçeklerle baslamissiniz. Ne guzel.:) Bol paylaşımli ve bol cicekli gunler dilerim..
|
Teşekkür ederim sonkez. Daha güzelleri sizin olsun
💕...Bir tutkudur Kohleria...💕 |
İnsallah hepimixin olsun.Devamini bekliyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 561779
Menekşe ekmeyi denemiştim ilk defa, çok tatlı yavrulamış. Mor-beyaz çizgili menekşemin yavrularına maşallah :) 💕...Bir tutkudur Kohleria...💕 |
sevgili emires, sayfanız hayırlı olsun.
|
Bol cicekli ve misss kokulu olması dilegimle sevgiler...
|
Alıntı:
Alıntı:
Sayfanız hayırlı olsun, balkonu baştan sona gezdirmenizi bekliyoruz :D
💕Bir tutkudur toprak... 💕 💕Bir Aşktır orkide :D 💕 |
Alıntı:
Şu an taşınma arefesindeyim. Bir film klasiği gerçekleşti ve ev sahibi oğlunun evleneceğini belirterek kibarca çıkmamızı istedi. Ev 250 m2 + 3 balkon ve 1 teras. Taşınacağım ev ise bunun yarısı kadar bile değil. Haliyle sadeleştirme yoluna gidiyoruz. Balkon ufak olduğu için pek bişey bırakmadım. Taşınayım , yine bir bir çoğaltırım inşallah. Kısmet bakalım... Bu arada imzamın taklitlerinden ısrarla sakınınız sayın seyirciler... [emoji1] Gerçek tutku kohleriadır... 💕...Bir tutkudur Kohleria...💕 |
Sayfanız hayırlı bol bol çiçekleriniz olsun. Sevgiler..
|
Alıntı:
Sayfanız hayırlı, uğurlu , bol çiçekli olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...0b9b5e53cc.jpg
Yeni evime taşındım. Yeni yerinde Kraton çiçeğim. Mutlu görünüyor gibi. Umarım iyi bakabiliyorumdur. Tüm acemiliklerimi o çekti :) |
Sayfanız bol çiçekli olsun. Kratonunuz hiç acemi birinin elinden geçmiş gibi durmuyor. Yeni evinizde çiçeklerinizin coşmasını, sağlıklı mutlu günler geçirmenizi dilerim.
|
Sevgili emires,
Sayfanız ve yeni eviniz hayırlı olsun. Sanırım şehir değişikliği olmadı, değil mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...de26ef0101.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...89d6358034.jpg Mor beyaz menekşem yeniden açmaya karar verdi. Çok tatlıdır bu menekşem. Çiçeklere baskı yapan büyük bir yaprağı var, keseyim mi bilemedim. Ne tavsiye edersiniz. Yaprağı alayım mı kalsın mı?? |
Sayfanıza bakmakta biraz gecikmişim. Hayırlı olsun. Çiçek sevgisi oldukça en dar alanlarda bile onlarla olmak çok güzel. Çiçeklerinizin yeni yerleri de onlara hayırlı olsun.
|
Teşekkürler cengiz bey. Sizin kohleria ne alemde? Büyüttünüz inşallah??
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Benım kohlerıa şu an yaylada, arkadaşlar bakıyor. Şu an yaprak vermekle meşgul. Sadece 1 çiçek açtı, fakat ömrü uzun olmadı. Tecrübenizden istifade etmek için bir şey sormak istiyorum; alt yaprakları çok zayıf, ben 2 yaprak üstünden kesip dallanmasını istiyorum. Acaba doğru mu düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim.
|
Bence bir fotoğraf atsanız ona göre düşünsek çok güzel olur
💕kohleriasever💕 |
Bugün yaylaya gideceğim. Çiçeklerimi getirmeyi düşünüyorum.
|
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...2dbe2b76ca.jpg
Kırmızı klasik kohlerialar için yer ayarladım. Büyüsünler de çiçek açsınlar inşallah.. 💕kohleriasever💕 |
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...1f36182d01.jpg
Hadi bakalım minikler de büyüyor maşallah :) 💕kohleriasever💕 |
Tam sayfamı buldum Emires.Sizin Kohlera çiçeği ile aranız iyi görünüyor.Benimkinde yaprakta dışa doğru kıvrılma ve açık kahverengi lekeler oluşuyor.Vitamin verdim olmadı,aspirin verdim olmadı,çivi gömdüm olmadı.Şu sıralar çay,bazen kahve veriyorum.Bir değişiklik yok.Anlayacağınız çok nazlı çiçeklerimden.Bakımıyla ıilgili neler yapıyorsunuz?Anlatırsanız sevinirim.Yülemek için resmini bulamadım.
|
Sayfama hoşgeldin sevgihoca. Ben de büyütmeyi çoğaltmayı sora sora deneye deneye öğreniyorum. Birkaç şey sorayım. Hangi ildesiniz? Eviniz hangi cephe? Kohleria evinizin neresinde? Mesela balkonda mı cam önünde mi ? Yaprak kurumaları düzensiz sulamadan olabilir mesela. Fotoğraf atabilseniz çok daha rahat yardımcı olabilirim.
💕kohleriasever💕 |
1 Eklenti(ler)
Fotoğrafı şimdi buldum.Balkonum kapalı ,batı cephesi,üzerine direk güneş gelmiyor.Toprağı parmağımla kontrol edip suyunu veriyorum.Demlikteki çayı yeni vermeye başladım.Saplarına biraz renk geldi.Balkonum çok aydınlık.Sizin bakımı için yaptığınız bir şey var mı?Neyi seviyor anlamadım.
|
Yaprakların resimlerini biraz önce çektim.Yükleyebilirsem göndereceğim.Bazen zor yükleniyor.Sevgiler.
|
3 Eklenti(ler)
Yapraklardan bir kaç görüntü.
|
Selamlar, balkonunuz aydınlık ama yeterli gelmemiş. Kohleria ışığı az bulursa boy atar. İnce ince uzar gider. Yaprakları da çok büyümez minik kalır. Sizde de öyle olmuş. Bir de güneş yanıkları var. Sabah erken ya da gece sulayın. Suyu 1 gece önceden ağzı açık kapta bekletin. Yapraklarına değdirmeyin. Havası kuru bir şehirde yaşıyorsanız bazen çiçek fısfıslarıyla su fısfıslayabilirsiniz. Ama dediğim gibi oradaki ışık çok yetersiz gelmiş. Perde arkasından güneşi seviyor. Güle güle büyütün. Sevgiler...
💕kohleriasever💕 |
Teşekkürler emires,iyisi mi yerini değiştireyim.İşte böyle oluyor,illede pencere önü,perde arkası güneş.Böyle yer olsa,her yer dolu.Ne yapalım,canı sağolsun,bulacağız bir yer.Sevgiler.
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 583615Eklenti 583616
Yeni evime uyum sağlamış kohleria kırmızı. Bazıları halen burun kıvırırken bazıları böyle gelişmeye başladı... 💕kohleriasever💕 |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025