![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ortada açık pembe olan, diğer atlasa göre küçük... Eklenti 552984 Burda kenardan ojektife takılmış... Eklenti 552985 |
Alıntı:
Eldekilerle yetineceğiz artık... sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Ne güzel olmuş mum çiçeğiniz. Nazar değmesin. Rahmetli anneannemin de vardı. Tüm salonun tavanını kaplardı. Mis gibi kokusu hala burnumda.
Komşumun Şubat'ta bana verdiği çelik daha yeni kıpırdanmaya başladı. Iki yaprağın ortasında küçük bir çıkıntı var. Gelip gidip bakıyorum ama pek nazlı bir çiçek. Şimdi anneanneminkini düşünüyorum da nasıl o kadar büyütmüş şaşırıyorum. Sevgiler.. |
Alıntı:
sevgiler... |
5 Eklenti(ler)
Açabildik nihayet... Suyun içinde duran atlas çeliğim tomurcuk oluşturmuştu. Son ana kadar düşer diye bekledim ama o beni şaşırttı ve çiçeğini açtı. Beni bu güzellikten mahrum bırakmadı. Çok narin ve pembesinin tonu çok güzel...
Eklenti 553541 Eklenti 553542 Diğer atlas çiçeğiyle arasındaki fark çok bariz. Aslında çiçek bu kadar küçük olmuyor ama diğer kırmızı atlas kadarda büyük olmuyor. Eklenti 553543 Eklenti 553544 Eklenti 553545 |
3 Eklenti(ler)
Paskalyalarım. Pembe paskalya bana sürpriz oldu. Annemden çelik getirip saksının kenarına sokuvermiştim. Unutmuşum. Açınca çok sevindim. Kırmızı olan ise yıllardır benimle, çok yaşlanmıştı. Tazelenmesi için bütün dallarını kırıp çelik yaptım. Çok şükür hepsi tuttu ve çiçek açıyorlar...
Eklenti 553552 Eklenti 553553 Eklenti 553554 |
Maşallah abla elinin değmesi yetiyor bence ;) Sudaki atlas çimlendi mi acaba yoksa çimi olmadan mı çiçek açtı?
|
Alıntı:
|
sevgili yağmur143, pembeleri görünce akılımı baştan alıyor. çok güzeller. benim pembe atlas suda olan atlas mı? yoksa başka pembe olanda var mı? bak merak ettim şimdi, dedim ya ağzım açık baka kaldım.:dilli: ''kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun'' derler ama ben şu anda pembeye beş kuruş fazla vermeye razıyım çok güzel bunlar kırmızıya da haksızlık etmek istemiyorum kırmızı da çok güzel içlerine sarıda yakışır dermişim;):D:D sevgiler.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sukulent aranjmanımdaki bu güzel çiçeklenmeye başladı...
Eklenti 553584 Eklenti 553585 Eklenti 553586 |
1 Eklenti(ler)
Kokusu yok sandığım lakin çok güzel koktuğunu yeni farkettiğim karanfilim çiçeklerini açmaya devam ediyor...
Eklenti 553587 |
Sevgili Yağmur maşallah maşallah, atlaslar, sardunyalar, karanfiller ve hepsi maşallah pembeler, fuşyalar harikalar, hepsi birbirinden güzel ve bakımlı; ellerine, emeklerine sağlık...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
son resimdeki sarkan mor çiçeğin ismi nedir? çok güzel |
Alıntı:
:)sevgili yağmur143, atlasların iki çeliği filizlenmeye başladı. diğer çelikler de beklemede durumları iyi. paskalya açmaya başladı. bende sana teşekkür ederim bu güzelliklerle buluşturduğun için:)ayrıca pembe paskalyanı da çok beğendim. güle güle büyüt. sevgilerimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sakınılan göze çöp batarmış....
Dün bizim için hiç kolay bir gün olmadı. Oğlumun peşini aksilikler bırakmadı malesef:( İlk olarak sandalyede otururken düştü, karın boşluğuna gelmiş sandalyenin kolu, canı çok yandı. İkinci olarak sokakta oynarken düştü, kolu yaralandı. Neyseki görmeyince acısını unutuyor. Hemen yarabantıyla kapattık. Üçüncü mahalledeki sahipsiz kediyi beslerken beslediği kedi tarafından bileği ısırıldı. Hemen hastaneye gittik. Kedinin aşıları olmadığı ve kanattığı için kuduz aşısı programına aldılar. Yavrum üç günde bir aşı olacak:( Tabi aşı faslı dördüncü can yanmasıydı. Beşinci olarakta erik yerken eriği bütün yutuvermiş. Erik boğazında kaldı. Ne yukarıya ne aşağıya...Uzun uğraşlar sonucunda eriği mideye indirdik, rahatladı. Bunlar yetmedi bir de alerjisi nüksetti, gece ateşlendi... Neyse buna da şükür. Başıma kötü birşey geldiği zaman hep "ya daha kötüsü olsaydı " diye düşünürüm ve kendimi teselli ederim. Allah beterinden saklasın... Oğluşumun her yanından geçişinde "anne bunun adı neydi" diye sorduğu zambağım... Eklenti 553987 |
Çok geçmiş olsun Yagmur143. Allah çocuklarımızı korusun. Zambaklarınız muhteşemler..
|
4 Eklenti(ler)
Ceylan sardunyalarım.
Eklenti 553989 Eklenti 553990 Bunlar da çelikten yetişip açanlar... Eklenti 553993 Eklenti 553994 |
Alıntı:
|
Geçmiş olsun Yagmur ablacım, neler olmuş öyle üst üste, Allah sizi de ailenizi de tüm şerlerden korusun...
Zambaklarınıza maşallah çok güzel açmışlar, ceylanlar da harikalar, ellerinize sağlık. ;) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Fuşya sardunyam.
Eklenti 554007 Eklenti 554008 kırmızı sakız sardunyam. Eklenti 554009 ebruli fuşya sardunyam. Eklenti 554010 Eklenti 554011 |
Ablacım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın verilmiş sadakanız varmış çok üzüldüm :(
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025