![]() |
Alıntı:
|
Endişelenmeyin, çiçeğiniz Clematis, sanırım yalınkat ve katmerli olmak üzere iki tür çiçek verecek.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Yağmur143,
Yaban Asması=Clematis başlığını incelerseniz, çiçek oluşumu ve çeşit hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilir, dolayısıyla çiçeğinizin clematis olduğundan da emin olabilirsiniz. Saygılarımla birlikte bol çiçekli günler dilerim. |
Alıntı:
Saygılar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Yağmur143 bir parçada olsa üzüntünü gidebilir mi bu görüntü . Benim ilk atlaslarım ve çok mutlu oldum bu filizciklerden ben :)
Eklenti 549868 |
Alıntı:
Sevgiler... |
Teşekkür ederim , bende sevinmiştim , böyle filizlenip büyüycekler diye. Neyse en azından hayattalar :) . Güneş alan , ev ortamındalar . Hemen dışarı alırım sevgiler .
|
2 Eklenti(ler)
Bir kaç gün önce öğle yemeğinde bir arkadaşla havadan sudan muhabbet ederken konu çiçeklerden açıldı. Ben şakayla "yokmu çiçekleri olan tanıdığın" deyiverdim. Aslında bu konularda çekingenimdir. Kimseden kolay kolay birşey isteyemem. Aldığım cevap ise şöyle;
_ Var. Kayınvalidemin çok çiçeği var. Hiç tanımadığımız insanlar gelip ondan çiçek isterler, sen de akşam geçerken uğra... Bu cevap karşısında çok şaşırdım ama baktım gayet ciddi. Hergün o evin önünden geçerim, hiç bu kadar çok çiçek olacağı aklıma gelmemişti. Meğer evin arka bahçesi sardunya cennetiymiş :) Neyse dün akşam gitmek nasip oldu. Bahçe çiçekle dolu. Bunlarda ganimetlerim... Sakız sardunya ve ceylan çelikleri, bir gecelik gelin ve arap saçı Eklenti 549874 Eklenti 549875 |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda annemin beçesinden bir kaç resim...
Eklenti 549886 Eklenti 549887 Eklenti 549888 Eklenti 549889 |
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
:) Sevgili Yağmur, ganimetlerin harika, hayrlı olsunlar, bol bol çiçeklerini göresin inşallah. Ceylanının rengi çok güzelmiş, maşallah çok da güzel çiçeklenmiş. Ellerine sağlık.
|
Alıntı:
Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah, sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
Clematis...
Clematismi değilmi derken yavaş yavaş kimliği belli olmaya başladı. Birkaç gün önce böyleydik... Eklenti 552024 Eklenti 552025 Eklenti 552026 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Karanfilim, çok fazla kokusu yok ama görüntüsü kokusunu aratmıyor.
Eklenti 552032 Eklenti 552033 Eklenti 552034 Eklenti 552035 |
3 Eklenti(ler)
Tekrar olacak ama kalanşolarım iyice coştu. Paylaşmak istedim.
Eklenti 552036 Eklenti 552037 Eklenti 552038 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Çelikten yetişen ceylanlar tomurcukta... Daha ekeli on gün oldu, köklenmişlermidir bilemedim.
Eklenti 552041 Eklenti 552042 |
Sevgili Yağmur143 gerçekten de Clematis miş yapraklarından dolayı en çok ben yanılmışım. Çok güzel bir türmüş, katmerli ve rengi de çok güzelmiş.
Diğer çiçeklerin de çok güzeller, karanfilin. kalancholerin, anneler günü hediyesi hepsi de çok şekerler maşallah, iyi günlerde büyütmen dileğimle sevgiler. |
Tek kelimeyle harika ;) 41 buçuk kere maşallah cıvıl cıvıl renkler :p
|
Yagmur143 ablacım, hepsi çok güzeller, baktıkça içim açıldı, maşallah ;) Clematis'i görünce hayran kaldım, bende de olsun dedim ama baktım sardırmak gerekiyormuş, vazgeçtim. Kalanchoeler, karanfiller de rengarenk açmışlar, ellerine sağlık ;)
|
Alıntı:
Güzel dileklerin ve beğenilerin için çok teşekkür ederim, sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025