![]() |
3 Eklenti(ler)
Kır güzellerim 😄
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzel bu sene sarı çerçeve çekti kenarlarına ☺
|
2 Eklenti(ler)
Sonradan ektiğim baklalar da atağa geçti :) Öncekilere yetişecekler sanırım.
|
1 Eklenti(ler)
Pembe güzeli :)
|
1 Eklenti(ler)
Dikenli kabaklarım yeşermeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir çeşit oxalis. Rengi çok parlak ve göz alıcı.
|
sevgili Milla tüm güzelliler seninle olsun canım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi rengi insanın çok ilgisini çekiyor. Aynen dediğiniz gibi parlak yağlanmış gibi sarı. Tek tereddütüm Eranthis hyemalis in yaprakları bu çiçekten farklı. Sanırım bendekinin yaprak formu yonca şeklinde. İlk etapta çıkıp bakacağım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Dün Bodrumdaki fırtınanın yaptıkları. Bu resimleri dün öğleden sonra bir an çıkıp çekebildim. Bu sabah bakmaya gönlüm razı gelmiyor. Fırtına o kadar şiddetliydi ki anlatamam. Terasa bakıma aldığım çiçeklerim, yeni ektiğim fidelerim, tohumlarım, sebzesini toplamaya başladığım baklam, nergislerim ve diğerleri. Her şey yerlerde, çoğunu saksısından söküp çıkarmış. Nasıl toparlayacağım ve ne kaybım var henüz bilmiyorum :(
|
Sevgili milla,
Geçmiş olsun. Kötü olmuş, ancak mevsim itibariyle çabuk toparlanılabilinir. Yedek tohumlarınız vardır umarım. Saçma bir soru olacağından şüpheliyim ama son fotoğrafın sağ tarafında görülen ip benzeri görüntü yoksa kök müdür? Kolay gelsin. |
Çok geçmiş olsun sevgili milla, umarım en az hasarla atlatırsınız bu durumu.
|
Alıntı:
O görünen ip benzeri şey balkon filesi :) Terasın kenarlarına gerip fasulye, salatalık,domates falan sardırmak için kullanmak üzere hazırlamıştım :) |
Alıntı:
|
Olacak ile öleceği çare yok derlermiş. Aynen öyle ne kadar önlem almaya çalışsakta bazen önüne geçemiyoruz olacaklarin. Çok geçmiş olsun. Allah başka dert vermesin, hallolur bunlar. Bahar bize daha yeni geldi. Siz one geçmiştiniz ya berabere kaldık. Şaka şaka 😷
|
Çok geçmiş olsun Sevgili Milla...
Toprak ananın kucağına verdin mi onları çoğu (belki de hepsi) atlatır elbette, "kalan sağlar bizimdir" bu kural her daim geçerli. Doğa belki bize acıyor, daha az bitki bakımı ile daha az yorulmamızı istiyor, kayıp olduğu zaman hep bu gözle bakıp avunurum ben. Sağlık olsun sıkma canını, arkamıza değil önümüze bakalım canım... Sevgiyle kal... |
Geçmiş olsun Sn. Milla,
Fotoğraflara bakmak bile üzücü. Bazen bende tek fidemi deviriyorum ve kendime nasıl kızıyorum. Umarım en az hasarla atlatırsınız. |
Geçmiş olsun. İnsan o kadar emek harcayıp büyüsün diye gözünün içine bakarken, bu hale geldiğini görmesi üzüyor tabii. Ama sağlık olsun, bizde bu heves, bu azim, bu çiçek sevgisi olduğu sürece hepsi yeniden canlanacak, daha güzel olacaktır.
|
Sayın Milla,çok geçmiş olsun,inşAllah fazla hasarınız yoktur..
|
Sevgili arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.
Hepsini toparladım, yeniden ektim, rüzgardan kupkuru olmuş topraklarını suladım. Çok kayıp yok. Bir kısım yeni ekilmiş tohumlar devrilmiş ve karışmış. Bir de etiketleri ıslanmış ve not aldığım yerleri karışmış. Yine de bu kadarına şükür diyorum. İyice kasalara alıp sıkıştırdım. Çünkü bu akşam yine fırtına ve yağmur varmış. Şu yağmurlar geçsin daha ciddi çalışm yapacağım. Hepinize tekrar teşekkürler. |
Sn Milla geçmiş olsun, az hasarla atlatmanıza sevindim.
|
Kötü olmuş üzüldüm,Sevgili Milla.İnşallah kaldıkları yerden devam ederler.
|
Sn Milla,az hasarla atlattığınıza sevindim.Tohum bardaklarınızı balık kasası (köpükten olanlardan) bulabilirseniz onun içine koyabilirsiniz.
|
Sn. Milla, geçmiş olsun. Benim seram da devrildiği için durumunuzu anlıyorum. Ama, toprak onları bize tekrar geri veriyor. Bu nedenle müsterih olun.
|
Çok geçmiş olsun Sn. Milla Sn. cengizildas a katılıyorum, Toprak ana ellerimizi boş çevirmez.
Sn. cengizildas size de çok geçmiş olsun. |
sevgili milla, çok geçmiş olsun.zarar bir şekilde telafi edilir. yeter ki canın sağ olsun. benimde yüreğim ağzıma geldi. korkudan gözüm sürekli pencerede çiçeklerimin üzerinde kulağım ses dinlemekte oldu. bütün saksıları mı kuytu bir köşeye yerleştirdiğim halde, devrilenler olmuş. bu seferlik zararsız ucuz atlattım. korkulu huzursuz bir gün geçirdiğimi söyleyebilirim.en kısa zamanda kendilerine geleceklerine yürekten inanıyorum. sevgiler.....
|
Milla ablacım çok geçmiş olsun ,İnşallah kendilerini toparlarlar sen üzülme yeterki
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025