![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu bitki ile tanışalı epey oldu tam ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Bir yakınım kırılan bitkiyi atmış. Ben de kırılan daldan çelikler yapıp suda köklendirdim.Köklenmesi uzun sürdü biraz. Resmini çekmemişim.
Önceleri difenbahya olduğunu düşünüyordum. Kalın bir kökü vardı çünkü. Forumda gezinirken öğrendim ki benim miniğim AGLONEMA MODESTUM 'muş. Çelikten üretilirse şans getirdiğine inanılırmış. ;) Karşınızda Aglonema Modestum ( Çin herdem yeşili ) |
1 Eklenti(ler)
Glayölümdeki renk değişimi çok ilgimi çekti. Sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk açan renk beyazdı. Yeni açacak olan lila , en üstteki tomurcuk ta krem rengine yakın duruyor. :D
Galiba yakındaki diğer glayöllerden epeyce bir etkilenmiş zamanında. Karışık renk istediğimi duyunca beni kırmak istememiş olsa gerek. :D |
1 Eklenti(ler)
Bu gün ki hâli ;)
|
Ablamın eli değer de beyaz şey gökkuşağı gibi olmaz mı hiç :p Şaşırmamak lazım ablacım elinin bereketinden ;)
|
Canım kardeşim de beni şımartıyor bakıyorum. :D teşekkürler.
|
Sevgili dağçiçeği, glayöllerin ve benekli şehzaden harika görünüyor. Emeklerine sağlık. Kolyozunu tırtıllardan kurtarabildin mi? Merak ettim:confused:
Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Angels Sour , güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Tırtıllar şu an için görünmüyorlar. Ama en son yaptıklarına bakarmısın....
Güzelim bodur gülümün yarısı yok neredeyse. Bu şekilde açmaya çalışmış. :( |
Hain tırtıl, yaprakları bırakıp; gülü mü yemiş:confused:
|
Maalesef . :( yakaladığımda kıtır kıtır yiyordu. Şok oldum . Oymuş içini. Yarısı görünmüyordu tırtılın .
|
sevgili dağçiçeği,
bir kaç gün yoktum ama gelir gelmez çok güzel çiçeklerine yüzümü güldürdün. çiçeklerin her zamanki gibi harika ellerine sağlık... |
Yokluğun belli oluyor arkadaşım , hoş geldin. ;)
Güzel sözlerin için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Bir çare bulamadık maalesef bu yaramazlara. Ne zaman geldiler ne zaman tırtıkladılar anlamak çok zor. Ot üzerinde görünce sevimli bulabilirim ;) ama çiçeklerimi mahvettiklerinde çok kızıyorum. :(
|
1 Eklenti(ler)
Balkonumdan birkaç resim ....;)
|
1 Eklenti(ler)
Topluca ....
|
1 Eklenti(ler)
Benekli ;)
|
1 Eklenti(ler)
Sakız sardunya. Elimde kalan tek sakız :(
|
1 Eklenti(ler)
Ceylan ve Petunya
|
1 Eklenti(ler)
Bu begonya ya gülbegonya desem nasıl olur? :D
|
1 Eklenti(ler)
Güzel begonyam :cool:
|
1 Eklenti(ler)
Karışık diye satın aldığım glayöller beyaz çıkacak gibi ....
|
1 Eklenti(ler)
Diğer çiçeklerim
|
1 Eklenti(ler)
.....
|
1 Eklenti(ler)
Sabah sefası , yıldız çadırını geçti. Gayet hızlı büyüyor.
|
maşallah begonyanız çok güzel..gül açanıda ilk defa gördüm bitkilerinizi güle güle büyütün sevgiler...
|
canım benim maşallahın var yine allah nazardan saklasın çok güzeller begonyana ayrı bayıldım bakalım benimkiler nasıl açacak...
|
Teşekkürederim arkadaşlar. Daha güzelleri sizlerin olsun.
|
Sevgili dağçiçeği önce sarı gülün rengine, şekline ve özellikle yapraklarına maşallah!.. Çok güzel. Ve gerçekten gül begonya; çok güzel açmış. Ellerine sağlık...
|
Alıntı:
|
Sayın Aheste, bu tür begonyaya yumrulu begonya, şekerpare gibi isimler verildiğini duymuştum. Ama Gül begonya diye bir çeşit var mı bilmiyorum. Ben kendim uydurdum sanıyordum. ;) Gül şeklinde açtığı için. Demekki zaten ismi buymuş. Teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025