![]() |
Alıntı:
|
Canım arkadaşım, lütfen üzme kendini diyeceğim ama aynı dertten ben de muzdaribim, biliyorum nasıl üzüldüğünü. Ama gene de üzülme, olur mu?;)
Ben de dün benimkilerin bazılarında bit türü bir şey gördüm, söküp atacağım ben, başka çarem yok, yıldım artık. Zaten güneş göremiyorlar, tomurcuk ve açmaya yüz tutanlar eciş bücüş, yapraklarda hastalık gibi birşeyler. Bıktım artık ben:( Sebze türü olmayan şeyler için ve çocuklar pek ellemeyecekse, bulabilirsen zirai ilaç almak en garantisi galiba. Rhepsag'a bir sor istersen, o da belki kullanmıştır veya satan bir yer biliyordur belki. |
Çok teşekkür ederim canlar. İnsan emek verip yetiştirip birkaç kendini bilmez bite teslim olmak istemiyor üzüntüm buna :D şaka bir yana moral dolu sözleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Ne demişler olduğu kadar , olmadığı kader. ;) emeklerime üzülmüyor değilim. Ama elimden geldiğince mücadele edeceğim . |
Bit de neymiş? Yenersin onları eminim! Üzme kendini.
Gece ev yapımı ilaçlara baktım, acı kırmızı biberle yapılan ilacı püskürtünce kaçıyorlarmış. Yenemesen de; ucunda ölüm yok ya....:confused: |
Evet canım sonunda ölüm yok. Artık takmıyorum kafama. Çok teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Latin ve Petunya arkadaşlığı ;)
|
1 Eklenti(ler)
Kolyozlarımın son durumları. Karışık renk çıktı :D
|
1 Eklenti(ler)
Onbiray çiçeğimin keyfi yerinde
|
1 Eklenti(ler)
Turuncu latin
|
1 Eklenti(ler)
Mor telgraf
|
1 Eklenti(ler)
Yıldızlarımda mantar türü bir hastalık vardı. Bende dallarını budadım. Bu çiçek açıp sağlıklı olanlardan biri.
|
1 Eklenti(ler)
Missss kokulu lavantalarım ;)
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum ama çok sevimli çiçekleri var ;)
|
Sevgili dağçiçeği, yıldızınız ne kadar güzel açmış benimkiler katmerli çıkmadılar. Sizin yıldızınız bodur mu?
|
Evet yıldız çiçeğim bodur tür sevgili Yenigine.
|
1 Eklenti(ler)
Herkese merhaba . Bu gün hepimiz için çok mutlu geçsin. ;)
|
hep mor bi telgraf çiçeğim olsun istemiştim :))))) sizinki çok güzel..inşallah bigün bende bulurum
|
1 Eklenti(ler)
Kaç gündür ara verdiğim resimlere bu gün bir kaç kare daha eklemek istiyorum. Hatırlarsanız Lilyum (buralarda adı benekli şehzade :D) yaprak aralarından yumru veriyor demiştim daha önceleri. İşte yavru yumrular :)
|
1 Eklenti(ler)
Aşkın gözyaşları bir çok gözyaşı döküyor :D. Kıyamaaam ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksıda çanta çiçeğim vardı. Gövdesi kayboldu ama şu yavrulara bakarmısınız ;)
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızıııı beyaaaz en büyük Türkiye :D
|
1 Eklenti(ler)
Yıldız çadırım büyüyor
|
1 Eklenti(ler)
Latinler
|
1 Eklenti(ler)
Kolyozları bir saksıda topladım
|
1 Eklenti(ler)
Latinler tohum yapıyor
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımın ilk çiçekleri
Benekli olan çok çok şeker |
Alıntı:
|
Hepsine kocaman bir maşallah.
Ama size söylemiştim. Sevdiğine verin demiştim Aşkın gözyaşlarını görmeye dayanamazsınız şimdi. Ask her gün yakıp kül eder onu. :D |
Bilemedim Sayın Fatih. Meğer gizli gizli severmiş. :D gelin etmek farz oldu :D
|
Bu aralar Ereğli'de festival havası hakim . Bu yüzden yine kargolar beklemede kaldı. Balkonumu sıcak hava kurutmaya başladı. Karıncalar , bitler , sinekler ... O kadar mücadele etmeme rağmen azalsa da tekrar tekrar görünüyor. Moral bozucu.Yok olmamak için direniyorlar. :) Kimyasal ilaç aldım ama bende kullanmamak için direniyorum. :D bakalım kim galip gelecek ? :D
|
1 Eklenti(ler)
Fırsat bulmuşken birkaç resim eklemek istiyorum
Mor güzelim |
1 Eklenti(ler)
Bu bahar aldığım sardunyaların hepsini rengini bilmeden almıştım. Hepsi de değişik renk çıktı. Ama ilk önce sakızlardan biri şimdide pembe açan sardunyam bir tuhaf oldu. Sakız olanı kaybettim. Pembe olan da yaprakları sarardı. Sararan yerden kırdım. Kök kısmı şimdilik iyi gibi. Bakalım gidişat ne gösterecek. Diğerleri ile avunuyorum.
Bu da sürpriz renk olanlardan. Çillim. :D |
1 Eklenti(ler)
Latinler sıra ile tohum yapıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Biraz daha yakından
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz güzellerim
|
1 Eklenti(ler)
Petunyalar sıcağa rağmen çiçek açmaya çalışıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Mavişim sağlıklı ama hâlâ tomurcuk yok
|
1 Eklenti(ler)
Bardak menekşem güzel çiçeklendi.
|
1 Eklenti(ler)
Lilyum tomurcukta. Sabırsızlanıyorum acaba ne renk açacak. :eek:
|
1 Eklenti(ler)
Yenigine de sıcaklardan nasibini alanlardan. O kadar vefakar ki hala çiçekle beni sevindirmeye uğraşıyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025