![]() |
Alıntı:
|
Göndermek için demiştim Aysel Yavuz. Özelden nasıl ulaştırırım yazışalım. Tekirdağ a gelen arabalara verebilirim. Daha önce haberim olsaydı daha iyi olurdu çoğunu bayram üzeri dağıttım. Artık kalanlardan bir çorba yaparım size de. Seven eller güzel benim için.
|
özelinize yazdım Türkan hanım
|
Güzel bir balkon olmuş. bol çiçekli günler.
|
Alıntı:
|
Hadi ama nerede resimler
|
Mutluluklar dilerim. Çiçekler kadar güzel bir evlilik olsun inşallah ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hoşgeldin Sevgili Aysel, allah mutlu mesut bahtiyar etsin. Bitkilerin için çok üzüldüm ama biliyorum ki senin çiçek sevgisi ile dolu kalbin gibi o yeni balkonda kısa zamanda çiçeklerle dolacak sevgiyle mutlulukla geçecek bir ömür senin olsun.
|
Alıntı:
|
O zaman en kısa zamanda foto bekliyoruz benim çiçeklerin çoğu öldü sıcaklar üzünden bu yüzden kaktüslere yöneldim.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
kaktüslerimin bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum..
|
Aysel ablacım hoş geldin üstteki çiçek japon balığı çiçeği sanırım çok güzel gözüküyor maşallah ;) Devamını bekliyoruz :p
|
5 Eklenti(ler)
devamı...
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
Türkan hanım..Sizin gönderdiklerinizi çekemedim henüz..bi kaç gün içinde ekliycem mutlaka.. şimdilik bu kadar..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Türkan Hanım'a sevgilerle...
|
1 Eklenti(ler)
...Dua çiçekleri ve yuka henüz toparlanamadı..Onları ilerleyen günlerde ekliycem..Bu güzellikler için çok teşekkürler..:p
|
hepsi de çok güzeller...
|
Alıntı:
|
Güle güle büyütün Aysel Hn. Merak etmeyin dua çiçekleri problem yaratmaz kısa sürede toparlarlar. Sıcak ortamda iseler arada yapraklarına fısfıs yapın yeter.
|
Alıntı:
|
Yeni bitkilerin ve kaktüslerin çok güzel güle güle büyüt bol çiçek ve yavrularıyla seni mutlu etsinler inşallah.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
balkonumda çok fazla gelişme olmadığın için çiçeklerimi uzun süredir paylaşmıyorum.. Yakında yeni gelişmelerle aranızda olucam inşallah..
Herkese mutlu haftasonları diliyorum... |
ufak tefek gelişmeler..
1 Eklenti(ler)
Sevgili Türkan Hanım'dan gelen Zamia yavruladı :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025