![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili dağçiçeği'nin armağanlarından bir kaçı..:p
|
2 Eklenti(ler)
Balkonumdan..
|
1 Eklenti(ler)
Canpanula'mın yanında uzayan bu bitkiyi tanıyan varmı arkadaşlar..Yabani otsa söküp atıcam :D
|
1 Eklenti(ler)
Yol yorgunu sellukamın yaşam belirtileri;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba nerelerdesin ne zamandır...
|
Aysel ablacım sebze ve çiçeklerin bir harika olmuş eline sağlık...:D
Ama aklıma bir soru takıldı; 153 nolu mesajdaki çiçek katmerli şeker begonya mı?...;) |
Alıntı:
|
Aysel ablacım herşey çokk güzel de şu 153. mesajdaki begonyadan ilk defa gördüm ve vuruldum begonya hastalığım var benim ;) Nereden satın aldın ablacım? Ya da şöyle sormalıydım önce satışı var mı çiçekçilerde falan hiç rast gelmedim de :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aysel hanım sayfanız hayırlı olsun,çiçekleriniz çok güzeller özellikle bende 153. mesajınızdaki begonyaya bayıldım.maşallah güle güle büyütün sevgiler..
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun. Çiçekleriniz çok güzel. İnşallah daima emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Bol çiçekli günler... |
valla o begonyayı ilk ben keşfettim yani artık bilmem yani Ayselciğim...
buralarda çok baktım ama yok ona benzeyen bir tane gördüm ama katmerli değil... |
Alıntı:
|
Herkese merhabalar..sayfamı uzun süre boş bırktım..Düğün telaşı falan derken çoğu çiçeğimi kaybettim..Sonunda düğünümde oldu..Artık yeni evime yeni yeni çiçekler edinmeye başlıycam..
|
Allah mesut etsin Aysel Yavuz. O zaman ilk çiçekler benden. Düğün hediyesi olarak.
|
Hayırlı uğurlu olsun Aysel yavuz.Mutluluklar dilerim.
|
Tebrikler sevgili Aysel Yavuz, bir yastıkta mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim. Ben de bitki konusunda yardımcı olurum her zaman.Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkan hanım yanlış anladım sanırım..siz göndermek içinmi demiştiniz..Ben sayfamda çiçek resmi paylaştınız sanıyorum..Şimdi anladım..:)))))
|
Aysel hanım, tebrikler..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025