![]() |
3 Eklenti(ler)
Selamlar..Uzun zamandır bu bölümü takip ediyordum.. Ben de bitki yetiştirmeyi çok seviyorum.. Yetiştirdiğim b,tkilerin çoğunluğu sebzeler..
Minik kıvırcık hasadı Eklenti 383382 maydanozlarım.. Eklenti 383383 ve domates tohumlarım çıktı.. Eklenti 383384 |
merhaba,
Sevgili banusemiha, sayfanız hayırlı olsun tohumlarınız bereketli olsun. sevgilerimle |
Umarım bol sebzeli bir yaz geçirirsiniz. Sayfanız hayırlı, uğurlu olsun.
|
Alıntı:
|
Sn.banusemiha; sayfanız hayırlı olsun. Bol çiçekli, bol ürünlü olması dileklerimle....
|
Sayfanız hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkürler.. |
sayfaniz hayirli olsun .)))
|
Teşekkürler...
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da şubat sonunda ektiğim kabaklar.. Hepsi çıktı..
|
Maşallah kabaklarınız çok güzel çıkmış. Fakat bunları nereye dikeceksiniz? Bahçeniz var mı?
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.. Balkabağı değil.. Sakızkabağı .. Saksıda yetiştirme denemesi olacak.. Bakalım başarabilecekmiyim.. İnşallah buradan paylaşacağım.. |
Saksıda olur derseniz sorun yok. Hayırlısıyla çiçek açarlarsa, kabak çiçeği dolmasını tavsiye ederim.
|
Bakalım saksıda çiçek açabilecekler mi?
|
2 Eklenti(ler)
Salata tohumları çıktı..
Gündüz sefaları da çıktı.. |
Sayfanız hayırlı olsun :)
|
Teşekkür ederim..
|
1 Eklenti(ler)
Geçen sene yaz ayında aldığım petunyam bahara çıkmayı başardı..Sera naylonuyla sardım..
|
Sayfanız hayırlı olsun, bereketi bol olsun.
|
sayfanız hayırlı olsun.. çiçek-bitki aşkınız daim olsun:)
|
Hira ve akçabardak çok teşekkür ederim..
|
Saalı günü balkondaki masamızı boyadım..Balkon sezonu açıldıııı..Yaşasın baharistanbul..
|
1 Eklenti(ler)
Balkon çalışmam.:eek:
|
sayfanız hayırlı balkonunuz şen olsun :)
|
sayfanız hayırlı olsun bol hasatlı resimler bekliyoruz.
|
sayfanız hayırlı olsun istanbula bugun yagmur ve serın hava dustu bende balkonda baharı bekleyenlerden oldummm :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkürler.. En güzeli en zevkli olanı da hasat..Zaman geçiyor büyüyorlar ve eğer nasip olursa mutlu son..Saksıda da olsa bir tane ürünün tadını 1 tarla ürüne değişmem.. |
Alıntı:
Sayın Dilek78 yağmur ve serin de olsa yarın güneş olur..Bahar geldi ya bahar yağmurlarının tadı bir başka.. |
Çeri domateslerimin yerlerine ekilme zamanı geldi..O yüzden saksıları boşaltıyorum..
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar bantam domateslerim..:cool:
|
2 Eklenti(ler)
Çeri domateslerimi ekmek için şalgamları da söktüm..:Saksıda şalgam yetiştirme denemem olumsuz sonuçlandı..:(
|
1 Eklenti(ler)
Gündüz sefalarımı fideleme zamanı geldi sanırım..
|
3 Eklenti(ler)
Hava çok güzel güneşi gördükçe tohum alıyorum.. Bilmiyorum çıktıktan sonra bu kadar fideyi nereye ekeceğim...Tarla bile alsam 10 dönümden aiağısı bana yetmez.. Gerçeklere dönersek minik balkonumla idare edeceğim..
Tohum alırken bu minik seti gördüm çok hoşuma gitti.. Saksıların toprağını değiştirirken çok işe yarayacaklarına inanıyorum.. |
3 Eklenti(ler)
Bodrum papatyamla şebboyumm..Şebboyumu annem verdi.. Solacak diye çok korktum..
En sonda sarı nergis,sümbül,üzüm sümbülü.. Muhteşem üçlüm.. |
MAŞALLAH elinize emeğinize sağlık,Hepside bir birinden güzeller özellikle Lila renkli çiçeği çok beğendim ismi nedir acaba...
|
Alıntı:
Teşekkürler.. Yanlış değilse eğer Bodrum papatyası diye biliyorum... |
3 Eklenti(ler)
Bugün balkondaki bütün saksıları boşaltıp torfla karıştırdım..
Minik bir hasat yaptım.. |
2 Eklenti(ler)
Soğanların kökleri saksıyı sarmış..
Bunlar da uçan saksıların.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025